Гери-Никол зарязана от Кирил Десподов заради щерката на Цветелина Бориславова!В пикантен любовен триъгълник

участва поп звездата Гери-Никол от няколко месеца насам. Варненската музикална любимка на подрастващото поколение поддържа дискретна интимна връзка с нападателя на ЦСКА и националния отбор Кирил Десподов. Който официално има друго момиче до себе си – Веселина, дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова. [caption id="attachment_418705" align="alignright" width="300"]Гери-Никол Отсвириха Гери-Никол заради банкерска щерка[/caption] Според мълвата, която обикаля светска и спортна София, 22-годишния ритнитопковец Кирил Десподов кръшка на Веселина с Яката дупара от лятото насам. Като прелюбодейците полагали огромни усилия, за да не бъдат разкрити креватните им рандевута.

„Киро и Гери се познават отдавна, но започнаха да споделят обща постеля едва това лято. Срещат се два-три пъти седмично, тъй като и двамата са постоянно ангажирани със своите кариери.

За да запазят в тайна връзката си, Гери-Никол даже нае апартамент в София. Където понякога нощува футболиста”, разкрива пред вестник „Уикенд” посветен в тайната любов между спортната и музикалната звезда. Според думите му, Десподов и Гери-Никол били широко скроени и не се ревнували взаимно. Преди в живота на нападателя да се появи Веселина, дъщеря на най-богатата българка Цветелина Бориславова.

Силиконовата блондинка бе пленена от чара на смуглия техничар с топка в крака тази есен и оттогава банкерската щерка и Десподов са почти неразделни.

Футболистът очевидно е предпочел да задълбочи отношенията си с наследницата на Цветелина Бориславова. Тъй като от началото на декември живее на семейни начала с нея в престижен апартамент в южните квартали на София, пише "Уикенд". Ако се вярва на клюката, която обикаля жълтите павета, Гери-Никол била крайно разочарована от новите любовни трепети на Кирил Десподов. И от нежеланието на футболиста да се среща повече с нея.

„Близо месец Гери преследваше Киро – пишеше му есемеси, посещаваше кафенето на сина на Боби Михайлов, където Десподов често ходи с единчката цел да го засече, а накрая започна демонстративно да се появява и на мачовете на ЦСКА и то в сектор „Г”, където ходят най-върлите фенове на „армейците”, разказва приятел на футболния талант.

Титулярната половинка на Десподов Веселина обаче бързо надушила, че не е единствената жена в леглото му. Щерката на Цветелина Бориславова направила собствено разследване, което потвърдило съмненията й, че Кирил се вижда и с Гери Никол. Ревнивата Веселина даже била готова да зареже нападателя на ЦСКА и националния отбор, преди да получи клетвеното му обещание, че всичко с Яката дупара е приключило. Разправят, че в интимния казус с ценен съвет се намесил и боса на ЦСКА Гриша Ганчев. Който здраво се накарал на откритието си Десподов, че се занимава с певица, вместо да се обвърже трайно с банкерската щерка. „За какво ти е да си с известно момиче, като цял живот ще я ревнуваш и няма да можеш да контролираш кариерата й? Хващай се с Веселина, с нея бъдещето ти е сигурно”, разпоредил ловешкия бизнесмен.

Кирил Десподов е сред най-харесваните футболни звезди в България и въпреки крехката си възраст може да се похвали с голяма бройка красавици, минали през леглото му.

Нападателят на ЦСКА имаше връзка и с чувствително по-възрастна от него дама, след като през пролетта на 2017 г. забърса Нели Беширова, екс съпруга на енергийния бос Богомил Манчев. Двамата обаче изкараха само няколко месеца заедно. Издънки: hotarena.net