Потрес! Стана ясно от какво са петната по кожата на Ники Илиев

Потрес! Стана ясно от какво са петната по кожата на Ники Илиев
Гласувайте за статията

Ники Илиев на практика сам си е причинил неприятните петна по кожата!

Ники Илиев поддържа тялото си, като спортува кикбокс, но далеч не си прави услуга с тези тренировки. Това негово хоби е изключително опасно.

Ники Илиев

Ники Илиев с опасно хоби

Лекари разясниха пред „Уикенд”, че всеки удар по главата причинява сътресение, което предизвиква разкъсване на малките кръвоносни съдове в мозъка. Това уврежда и околните нервни клетки, които започват да формират характерните сплитания, каквито се откриват при болестта на Алцхаймер и други видове деменция.

За всеки малко по-просветен човек е ясно, че при всеки удар умират мозъчни клетки и така човек все по-трудно възприема и запаметява информация. Съдейки по опита на немалко боксьори, този спорт отключва депресия, агресия, импулсивност и загуба на памет.

Световно известен е и примерът на Мохамед Али, при който промяната в речта и треперенето на ръцете настъпват още преди края на кариерата му. Впоследствие великият спортист развива болест на Паркинсон.

Ники Илиев явно не се страхува от уврежданията от любимия си спорт и продължава да тренира здраво. Така той показва безстрашие, а и поддържа все по-застаряващото си тяло във форма.

Най-вероятно от бокса са и петната по кожата на актьора, с които той потресе зрителите на „Черешката на тортата“. Това породи слуховете, че страда от витилиго, но малко след това Илиев отрече тази информация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Потрес! Стана ясно от какво са петната по кожата на Ники Илиев”

  1. Христина Илиева

    ян. 07. 2019

    Как не ви омръзна да пишете глупости.

Добавете коментар