Моника Валериева разби мрежата: Никой не знае на коя гара ще слезе!(Виж още)

Моника Валериева разби мрежата: Никой не знае на коя гара ще слезе!(Виж още)
Гласувайте за статията

Моника Валериева тотално се е заела да разбие мита за себе си

Плеймейтката Моника Валериева иска да докаже, че не е само силикон и тунингован външен вид. Плеймейтката разтърси мрежата с поредната доза размисъл за смисала на живота и духовните ценности.

Ето как разтърси мрежата Моника Валериева:

„С раждането си ние се качваме на влака на живота и срещаме родителите си, вярвайки, че те винаги ще пътуват заедно с нас. Но един ден те слизат от влака. Оставят ни да пътуваме сами.
От гара на гара във влака ще се качват и други хора, някои от тях ще бъдат важни – роднини, приятели, деца и дори любовта на живота ти.

Много от тях също ще слязат на някоя гара, а липсата им ще остави постоянно чувство за празнота. Други първоначално остават незабелязани, но неусетно осъзнаваме, че са си запазили постоянно място във влака.

Моника Валериева

Моника Валериева шашна с разсъждения

Купетата ще бъдат изпълнени с радост, тъга, въображение, очаквания, срещи, раздели и сбогувания.

Но най-големият успех на пътуването се крие в отношенията с останалите пътници, затова винаги трябва да се стараем да бъдем добри с тях.

Мистерията за всеки от нас е: Никой не знае на коя гара ще трябва да слезе. Затова трябва да живеем по възможно най-пълноценния начин – да обичаме, да прощаваме, да дадем най-доброто, на което сме способни.

Важно е да напълним живота си със смисъл, защото, когато нашата гара се зададе на хоризонта и е време мястото ни да остане празно, след нас трябва да останат красиви спомени в съзнанието на пътниците, които ще продължат да пътуват с влака на живота.

Желая ти радостно пътуване. Жъни успехи, раздавай щедро любов.

Благодаря ти, че си един от пътниците в моя влак. (Не смятам да слизам от влака скоро, но ако го направя, помни, че бях щастлив, защото ти беше част от моето пътешествие)… Неизвестен автор“, публикува в профила си Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар