Ани Салич не е на себе си, майка й е много зле!

Ани Салич не е на себе си, майка й е много зле!
5 (100%) 1 vote

Ани Салич полага много грижи за болната си майка!

Ани Салич не била на себе си заради влошеното здраве на своята майка. Журналистката треперела от притеснение и след като свършвала смяна, бързала веднага да се прибере, за да е около родителката си.

Ани Салич

Ани Салич трепери за майка си

Случвало се да взема леки билкови успокоителни, когато напрежението й дойде в повече, защото в момента се налагало да се справя с домакинството и гледането на щерка си Хана напълно сама. Доскоро големият й син Лазар я отменял в много неща, но той вече е студент в Холандия и учението не му позволявало да си идва често, писа „Ретро“.

Майката на новинарката закъсала със сърцето още миналата година. Когато за първи път пенсионерката Златка се почувствала зле, Ани веднага активирала връзките си по високите етажи на медицината и й уредила прегледи при най-прочутите специалисти. В крайна сметка се оказало, че Златка се нуждае от животоспасяваща сърдечна операция, която щерка й избрала да направят лекарите в Трета градска болница в София.

За щастие критичният момент преминал без усложнения, а след като била изписана, майката на тв звездата се озовала в следваща болница. Пратила майка си във възстановителен център в Банкя, но въпреки това след няколко месеца възрастната жена отново се влошила.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар