Шампионът на „Фермата“: Искам дете!

Шампионът на „Фермата“: Искам дете!
Гласувайте за статията

Дидо от „Д2“ вече е готов да бъде баща!

Победителят от „Фермата” — Дидо от „Д-2”, иска скоро да стане баща, пише HotArena. Музикантът, който успя да докаже, че е и най-добрият фермер на България за 2018 година, се подготвя за най-важната роля в живота си.

Дидо от Д2 и Юлия

Дидо от „Д2“ иска бебе от Юлия

Съпругата му Юлия, която има 9-годишен син от първия си брак, смята, че той е роден да бъде баща и се надява скоро да му подари така желания наследник. Двамата са в очакване на щастливото събитие и се чувстват напълно подготвени за подобно предизвикателство, пише „България днес“.

„В началото нямах добър подход към детето, бях строг”, спомня си Дидо. „Но после разбрах, че на децата им трябва доверие и свобода. Сега се разбираме много и съм готов за друго дете”, сподели музикантът.

Той дори ремонтира стара къща, която купи наскоро, с идеята именно там да настани увеличаващото се семейство. Счита се, че е извършил покупката с парите, спечелени от „Фермата“, а те са цели 100 бона.

Дидо дълго време не беше готов за голямата стъпка да има свое дете. Задоволяваше се само с това да бъде пастрок, но годините минават и по всичко личи, че е израснал емоционално и вече е по-мъдър. Дано скоро му се случи тази огромна радост!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар