Страшен скандал с мъртвия от 10 години Майкъл Джексън!

Страшен скандал с мъртвия от 10 години Майкъл Джексън!
Гласувайте за статията

Наследниците на Майкъл Джексън окачествиха като „скандален и жалък“ нов документален филм, който обвинява починалия певец в сексуално насилие над деца.

В „Да напуснеш Невърленд“, който е планирано да бъде представен на кинофестивала „Сънданс“ в края на месеца, се говори за двама мъже на около 30-годишна възраст, които уверяват, че станали жертви на сексуални посегателства от страна на Краля на поп музиката, когато били на 7 и 10 години.

„Това е поредната екстравагантна творба, става въпрос за скандален опит да се извлече изгода от Майкъл Джексън и за повтаряне на стари необосновани обвинения“, се казва в комюнике на наследниците на певеца.

Филмът, в чието заглавие е използвано названието на ранчото на Джако в Калифорния, е заснет от Дан Рийд. Той е автор на няколко документални филма, един от които е посветен на атентата срещу френския сатиричен седмичник „Шарли ебдо“ в Париж през 2015 г.

Продуцентите на „Да напуснеш Невърленд“ потвърдиха пред сп. „Ролинг стоун“, че двамата мъже са хореографът Уейд Робсън, който през 2013 г. заведе дело срещу починалия певец, и Джеймс Сейфчук, който бе завел дело срещу наследниците на Майкъл Джексън. Двете дела бяха прекратени през 2017 г.

Дан Рийд обаче увери, че е взел насериозно обвиненията срещу певеца. „На двамата мъже е била нужна голяма смелост, за да разкажат историите си“, отбеляза той. „Не се съмнявам в достоверността им“.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшен скандал с мъртвия от 10 години Майкъл Джексън!”

  1. Аз

    ян. 12. 2019

    Джако имаше явни признаци на психопатия. Следователно, аз съм последният човек, който би могъл да го защитава или обвинява. За мен, е възможно да е истина както едното, така и другото. Не мога да гарантирам за психопат.

Добавете коментар