Илиана Раева: Наблюдавам обречените „театрални постановки“ на много слаби актьори!

Илиана Раева: Наблюдавам обречените „театрални постановки“ на много слаби актьори!
Гласувайте за статията

Илиана Раева излезе с любопитна публикация!

Президентът на БФХГ Илиана Раева най-после се появи във Фейсбук. След Нова година тя бе изоставила социалната мрежа, но тази вечер отново загатна за своето съществуване, видя Kliuki.bg.

Илиана Раева

Илиана Раева се върна във Фейсбук

„Не прави пъклени планове, защото сам ще се озовеш в пъкъла.

Колкото по-труден е Пътят ти, толкова по-сигурен е успешният му Край.

Приятели, благодаря ви за стотиците съобщения за Нова година! Съжалявам, че не мога да ви отговоря, но не съм в състояние да го направя Желая на всички много здраве, сили и вяра!

Не съм активна от известно време с коментари и отговори, защото с голям интерес наблюдавам нескопосаните и обречени “театрални постановки” на много слаби актьори… ама много слаби…

Моля, не тълкувайте мълчанието ми погрешно. Просто гледам и истински се забавлявам. И никак не ми се говори, защото за нищо на света не бих взела думата на Съдбата! Би било липса на елементарна житейска мъдрост.

Но най-важното е, че до себе си имам верни, силни и непобедими приятели (боклуците покрай мен са задължителното необходимо допълнение)!❤️😘

Приятна вечер на всички!🍷“ – написа Илиана Раева

Жената на Наско Сираков от години е изключително активна във Фейсбук. Макар да прехвърли 50-те, показва, че е модерна жена, която използва редовно новите технологии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар