Коя е Дария Жукова? Мове би мнозина я свързват с името на един от най-богатите мъже Роман Абрамович. Но тя далеч не е само бившата на Роман.

Интелигентна, магнетична, с усет към изкуството, модата и умееща да прави бизнес. Наследила е желанието за знания от майка си - следва натуропатия, която е част от алтернативната медицина. Но пък също като баща си нефтения магнат Александър Жуков не се примирява със скромната кариера на лекар, а става предприемач. Занимава се с мода, дизайн, благотворител и филантроп. Заедно с приятелка основава моден бранд - Kova&T. През 2008 година се запознава с 14 години по-големия от нея и вече много преуспял Роман Абрамович. Той има 5 деца и един развод зад гърба си, но заради Дария слага край на дълъг брак, от който има 4 деца с Ирина. Един от най-скъпо струващите разводи известен досега. Дария пък, както се цитира и от изданието Ева има връзка с тенис ракетата Марат Сафин.

Коя е Дария Жукова? Коя е Дария Жукова? - Снимка 2 Коя е Дария Жукова? - Снимка 3 Коя е Дария Жукова? - Снимка 4

И все пак, макар че са заедно и щастливи Роман и Дария не обичат показването на отношенията си. И така много време, докато преди около година не се появи новината, че двойката се развежда. Причината, била флирта на Дария с още по-впечатляващ, знатен, богат и по-млад мъж, а именно Ставрос Ниархос - милиардер и потомък на фамилията Онасис.