Очевидно настоящия възлюбен Брад Фалчък и бившия на актрисата Крис Мартин са в доста приятелки отношения. Това би било похвално, ако светлокосата Гуинет Полтроу не напомняше постоянно за това колко са близки тримата.Гуинет говори за бившия и настоящия сиГуинет говори за бившия и настоящия си - Снимка 2Гуинет говори за бившия и настоящия си - Снимка 3Гуинет говори за бившия и настоящия си - Снимка 4

И това започва да изглежда дори странно. Гуинет се омъжи, а не спира да коментира публично как с Крис са все още близки приятели, че им е писано да са заедно и да имат своите 2 деца. И сега двамата заедно ги отглеждат и са в чудесни отношения, макар и разведени. И това определено не е съвсем нормално, коментират и в изданието - Ева.

[caption id="attachment_419562" align="alignright" width="300"]Гуинет говори за бившия и настоящия си - Снимка 5 Гуинет и новия й мъж - Брад Фалчък[/caption] Заедно си делят ангажиментите по децата си и заедно са приятели и ако новата любов на актрисата е толерантен и приема да бъде въвлечен някак в тези нетипични семейни отношения, то новата дама до Крис дали не е недоволна от публичното официализиране на близостта между двамата вече бивши съпрузи. А сега до Крис е именно една доста красива и популярна жена - Дакота Джонсън, звездата от "50 нюанса сиво". Мкадата актриса дори бе набедена за бременна, та и според нас едва ли още много време ще й добре да е част от триъгълника бивши, настоящи около Гуенет Полтроиу.