Що за баща?! Сашо Кадиев изпуска рождения ден на дъщеря си

Що за баща?! Сашо Кадиев изпуска рождения ден на дъщеря си
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев няма да види как щерка му навършва 4 годинки!

Младият актьор и водещ Александър Кадиев, син на Катето Евро, заминава за Щатите.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев отива в САЩ

Сашо ще участва в гастрол на пиесата „Горката Франция“, заедно с актьорите Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова, Албена Михова и Сашо Дойнов.

Кадиев ще отсъства от родината 2 седмици през март, като през това време екранната му половинка Десислава Стоянова ще води сама предаването „Преди обед“.

В родината остава и половинката на актьора – Таня, която ще се грижи за 3-годишната им дъщеричка Катерина.

Тя няма да може да разчита на помощта и на свекърва си, защото Катето Евро също заминава със сина си зад Океана, тъй като и тя участва в представлението.

Така делничните утрини на „Преди обед“ ще оголеят без атрактивния и ухилен Сашо, който разчупва атмосферата със своите смешки и разкрепостено поведение.

В САЩ българските актьори ще излязат на сцена в Торонто навръх 8 март. Ден след това трупата ще отлети за Атланта. На 10 март ще играят комедията в Ню Йорк, а на 13-и ще бъдат в Лас Вегас. Следват представления в Сиатъл, Сан Франциско и Чикаго, където българските емигранти вече ги очакват с нетърпение.

Заради мартенското турне Сашо Кадиев ще изпусне рождения ден на дъщеря си на 19 март, когато малката ще навърши 4 годинки, пише LifeOnline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар