Антон Хекимян с огромни трудности в работата!Антон Хекимян все

по-често е извън кондиция по време на ефир. А причината за неразположенията му е здравословен проблем на носа, предизвикан след тежко счупване. [caption id="attachment_419616" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян Антон Хекимян пострада и сега едва води предаването си[/caption] Напоследък на тв водещия все не му достигал въздух и трудно довеждал интервютата си докрай. Случвало се почти да се задушава и да гъгне неразбираемо. Което пък провокирало раздразнението на зрителите. Въпреки това Хекимян не си взимал болничен или отпуск и продължавал да ходи на работа. Защото се притеснявал да не му изстине мястото, ако отсъства и ден. Ако продължавал по същия начин, щял да повтори съдбата на Росен Петров, чиито дихателни проблеми го свалиха от ефира на Би Ти Ви. А след системно неглижиране на проблема и множество неуспешни операции бившият водещ и политик едва не остана без нос.

Всъщност и историята на Хекимян била подобна на тази на Петров, който също имал счупване на дихателния орган, но при бой. Докато Антон се потрошил при нелеп инцидент.

Преди известно време водещият на „Тази сутрин“ бил командирован в Пловдив, откъдето трябвало да води сутрешния блок на живо, пише Ретро. До травмата се стигнало в нощта преди ефира. Тогава Хекимян се запътил да вечеря сладко в ресторанта към хотела, в който бил отседнал заедно с екипа оператори и режисьори на Би Ти Ви. Вратата на локала обаче била стъклена, прозрачна и изключително прецизно почистена. Дотолкова, че тв водещият изобщо не я видял и се блъснал челно в нея. Цялото стъкло станало в кръв. И добре че бил един от сервитьорите, който видял как журналистът се свлякъл на земята и се притекъл моментално на помощ. После водещият отишъл по спешност на лекар и след направената рентгенова снимка се оказало, че трябва носът му да бъде лепен. Въпреки че пловдивските медици му препоръчали да остане за няколко дни в болницата, той си тръгнал още на мига, щом го обработили. А на сутринта застанал пред камерата. Неглижирането на случката довело до по-тежки последствия за него, които му създавали дискомфорт и днес.