Ивана разкри причината, поради която не се обвързва сериозно!Любимката Ивана

, която на 31 януари ще отбележи 50-ия си юбилей, от дълго време не случва на мъж. Но не е от жените, които ще се оплакват от несправедливостите на съдбата, или от тези, които търсят вината само в противоположния пол. [caption id="attachment_419982" align="alignright" width="200"]Ивана Ивана не иска да прави компромиси със себе си[/caption] Певицата на народа има един брак зад гърба си, от който е порасналата й дъщеря Теодора, и никога досега не е афиширала официално своя половинка. Винаги обаче е говорила открито за личния си свят и всички въпросителни и перипетии, които е преодолявало и продължава да преодолява сърцето й. Направи го отново неотдавна, когато сподели убедеността си, че ако някоя жена случва на едни и същи връзки, сигурно проблемът сигурно няма да е само в мъжете. Според изпълнителката на „Шампанско и сълзи” трябва да погледнеш първо себе си и да потърсиш своята грешка. „Дали съм била достатъчно добра, мила, отделяла време?”, задава риторични въпроси Ивана.

И допълва, че и да е била такава, дали пък това се е искало. Защото границата между загрижеността и покровителството е много тънка.

И дава пример с ролята си на майка. Ивана отчита грешката си, че се е стремяла всячески да влияе на дъщеря си. В желанието си да я предпази от неправилни избори и да й даде добър старт в живота, певицата прекалила. „Дъщеря ми учи право цяла година, заради мен”, призна пайнерката. В един момент забелязала колко тъжна е Теодора и с каква липса на амбиция и мотивация посещава лекциите по право и с какъв ентусиазъм учела паралелно телевизионна режисура. В един момент певицата казала на дъщеря си да следва своите мечти. Теодора зарязала правото и се посветила на телевизионната режисура и днес работи именно в тази сфера. „Не се учи от чужд опит”, убедена е Ивана и допълва, че понякога се прекалява със съветите. В крайна сметка всеки човек е различен, има свой път и не е задължително да направи същите грешки. Може пък да успее, пише вестник "Уикенд". Хитовата певица като че ли е убедена, че ако е готова да срещне правилният мъж, тогава ще има успех в личен план. Няма никакво съжаление за несполучливите си връзки досега. Причината е, че след задълбочен анализ е достигнала до истинските причини за краха им.

„Питам се: „Добре, можеш ли да живееш с някой, който е силен, властен, контролиращ като теб? Т.е. толкова еднаквост дали няма да има някакъв сблъсък в крайна сметка? Все някой трябва да направи компромис. Аз готова ли съм на такива компромиси? Компромис можеш да направиш, казват хората, за да върви един брак или една връзка.

Но ако този компромис засегне свободата ми?... Ако този мъж ме ревнува безумно и ми звъни през 5 минути, за да ме пита къде съм и какво правя? Значи това не е любов. Ако някой иска да ме направи щастлива, той няма да ми отнеме това, което мен ме прави щастлива. Значи не е било любов. Това, което сме срещали, е било някакво влюбване, страст до момента”, споделя Ивана.

Изпълнителката на някои от най-големите хитове във фолка допълва, че ако сега има мъж до себе си, също няма да има тези претенции да го следи и контролира. Дори не й е познато чувството ревност.

Това съвсем не означава, че би неглижирала връзката си. „Аз бих направила така да не допусна той да погледне някоя друга”, казва певицата. Източник: hotarena.net