Наталия Кобилкина: Цял живот чакам едно „браво“ от моите родители!

Наталия Кобилкина: Цял живот чакам едно „браво“ от моите родители!
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина носи много скрита болка в себе си!

Сексоложката Наталия Кобилкина изглежда много разкрепостена, но и тя не е минала през много леки моменти в своя живот. Рускинята определено не може да се похвали с родители, които се гордеят с нея.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина дълго време е била зависима емоционално от родителите си

Тя разкри в социалната мрежа, че цял живот е чакала тяхното одобрение, но то така и не дошло. Затова вече се е отказала да чака и се е освободила от този товар, научи Kliuki.bg.

„Нямате представа, колко свободна се почувствах, когато спрях да се доказвам на родителите си и да очаквам тяхното одобрение. Осъзнах, че причината да се стремя към много от нещата, които постигнах в този живот, е единствено фактът, че съм очаквала тяхното потупване по рамото и простичкото: „Браво, скъпа, гордеем се от теб!“.

Не го чух, когато взех първата си диплома само с шестици и бях най-добрата на курса. Не го чух, когато взех втора диплома и бях лектор на известни конференции. Не го чух и когато казах, че правя семинари в Лондон. Не го чух печелейки награди, пишейки книги и правейки моите предавания.
Вече не очаквам.

И се научих сама да се тупам по-рамо и да си казвам: браво, моето момиче, наистина се гордея от теб!

Научих се да се обичам и да не се страхувам да го показвам на света. Ако ти самия заставаш зад себе си – тогава вече си победител и наистина можеш всичко! „Ти заслужаваш собствената си любов и привързаност, колкото всички останали във Вселената“ – казва Буда.“ – сподели Наталия Кобилкина.

Най-вероятно родителите й се срамуват от професията й на сексолог. Не всеки родител би приел да вижда как детето му говори свободно за секс и дори преподава в тази насока.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар