Енджи Касабие разкри истината за новата си бременност!Диетоложката от ливански произход

Енджи Касабие е бременна в седмия месец след инвитро процедура и съвсем скоро трябва да стане майка за първи път, гръмнаха светските медии. Истината обаче се оказва различна и в информацията няма нищо вярно. [caption id="attachment_420517" align="alignright" width="192"]Енджи Касабие Енджи Касабие отрече слуховете[/caption] „Моите последователи ми изпратиха публикациите и аз останах шокирана. Изобщо не знам откъде са се появили тези слухове.

Не съм бременна. Не е вярно и че съм чакала бебе и съм го загубила. Да, наистина съм посещавала частна клиника, ходих да си правя изследвания.

Може би всичко идва от това, че не съм се появявала никъде скоро, а аз просто имах много професионални ангажименти. Грижех се за менюто на звездите в два индийски филма, а миналата година работих със Силвестър Сталоун за екшъна „Рамбо 5“. Снимахме тук, в Бояна и Бистрица. С него сме близки отдавна и сега използвахме възможността да работим отново. Остана много доволен от храната. Той харесва простите неща като телешки стек, риба тон, кедрови ядки, авокадо, салати и сладки картофи. Не обича изобщо сьомга.

В същото време работя активно върху новото си меню, разработено по специална технология. Пускам с моето име продукти, които ще се предлагат на българския пазар като паста, бисквити, ориз и майонеза, но в здравословен и нискокалоричен вариант, без консерванти.

Може би защото бях много заета, не излизах въобще от къщи и хората отдадоха това на бременност. Да, много искам да имам бебе, но преди това трябва да довърша някои неща. Когато работя за чужди продукции, е много изморително и няма как да съм бременна. От известно време ме следи най-добрия доктор у нас, д-р Иван Сигридов, и той не вижда проблем, така че с Божията помощ се надявам тази година да забременея“, споделя красавицата пред вестник „Галерия“. Тя загуби близначки в шестия месец през 2017 година. Лакар в Бейрут допуснал грешка с нея и се наложило да направи аборт. Получила контракции, обяснили й, че са нормални и затова я боли коремът. Те оабче довели до спукване на единия околоплоден мехур. Така получила инфекция и се наложило да махнат бебетата й, за да запазят нейния живот. Тя обаче се отказа да съди доктора, защото смята, че по-голям съдия от Господ няма. „Явно лекарите са били със затворени очи от уроките, които са ни направили с мъжа ми. Защото не само това ни се случи след сватбата. Ние купихме апартамент в Бейрут и ни измамиха. Откраднаха ни парите за него. Колата на мъжа ми се счупи, а майка му получи сърдечен удар.

Не вярвах нито в уроки, нито в магии или подобни неща, но все намирахме по нещо в колата. Нямам друго обяснение за всичко, което ни сполетя. Да, болката по нашите бебета е огромна, защото няма по-голяма мъка от това майка да загуби детето си.

Аз ги чувствах, родих, исках и да ги видя, но не ми ги показаха. Господ ги е създал, Господ ги е взел. Имам вяра, че са в рая и ни чакат да ни приемат там някога. Ще го преодолеем с вяра, по-силен от Господ няма. Понякога ни изпраща изпитания, за да изпита вярата ни. Благодарна съм, че съм успяла да преодолея всичките трудности и да се изправя отново“, споделя още Енджи. Касабие е тъжна единствено, защото скоро, в средата на януари, загубила любимата си баба, на която била кръстена. Тя я отгледала като дете, защото родителите й много работели, и двете имали специална и много силна връзка. „Смъртта й е много тежък момент за мен, защото не успях да я видя, да я гушна и да си кажем „сбогом“. Бях в България дълго време и не се бяхме виждали от лятото. Тя си отиде внезапно, така и не разбрахме причината за смъртта й, но най-вероятно е инсулт. Поне се успокоявам, че не е страдала и не я е боляло нищо. Много ще ми липсва, вярвам обаче, че ще ме пази отгоре“, сподели за първи път болката си Енджи Касабие.