Калина Паскалева за външния си вид: Няма от какво да се срамувам!

Калина Паскалева за външния си вид: Няма от какво да се срамувам!
Гласувайте за статията

Калина Паскалева е горда от начина, по който изглежда!

Журналистката Калина Паскалева, известна повече като риалити звезда, сподели в социалната мрежа две снимки, направени като колаж заедно. На едната е гримирана и поддържана, а на другата – не, видя Kliuki.bg.

Калина Паскалева

Калина Паскалева на работа и извън работа

Тя твърди, че не я интересува, че се различава в естествен вид, но самият факт, че го споделя, говори друго. Вижте какво написа:

„Толкова двойни игри, толкова много маски, толкова фалшиви усмивки и толкова кухи думи… Навсякъде. Постоянно. Чудя се защо хората нямат смелост да си признаят, когато е повече от ясно…

Така де – открих си една красива работна снимка ( бях водеща на събитие ) и една, на която съм меко казано изцедена от снимки и монтаж, и без грим.
Разбира се, че има разлика във външния ми вид. И разбира се, изобщо не ме вълнува този факт. Аз нямам от какво да се срамувам.“.

Калина Паскалева стана известна с „Островът на изкушението“, а след това взе участие и в „Биг Брадър Ол Старс“.

Набрала вече популярност, Калина реши да чисти имидж и стана нов човек. Записа висше образование, което в момента следва. Наскоро и стана шофьор.

„6 часа четене на лекция, която е описана в брошура. И гледане на руско филмче в началото. Мина първият час и вече съм повече от отегчена.
И всичко това за документ за шофьорска книжка. БЧК са лишени от всякаква креативност относно обясненията за спасяване на човешки живот. Но пък дават извинителна бележка за учебни часове на учениците.“ – ето така тя официално стана водач на МПС.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар