Евгения Борисова алармира за огромната измама!Голямата наша дизайнерка

Евгения Борисова скандализира обществеността с разкритие за огромна измама в престижната Световна седмица на модата. Предаваме думите й без редакторска намеса: [caption id="attachment_420718" align="alignright" width="300"]Евгения Борисова За крупна измама алармира дизайнерката Евгения Борисова[/caption]

"Преди две години бях измамена от световна организация за организиране на събития и на мен заедно с поне 30 участника от целия свят ни бяха откраднати големи суми пари, които не ни бяха върнати и се наложи всеки да се обърне към правовите органи и полицията на своите държави.

Тези от Европа не успяха да потърсят помощ от своите държави, защото се оказва, че в цяла Европа мирише еднакво на развалено, От Русия се отказаха да търсят правата си , защото решиха, че нямат шанс с тези обтегнати отношения с Европа. От Нова Зеландия и Уганда разговорът ни приключи след като ми пожелаха успех и изразиха съчувствие.От моята държава имаше още едно измамено лице, което в момента ще оставя само да избере иска ли да постави името си под този пост и да се обяви като потърпевшо в публичното пространство. Обърнах се към ГДБОП или по точно към отдел за борба с кибер престъпленията, защото това от началото до края се оказа добре работеща и планирана девет годишна схема без да се налага срещата ни с въпросните престъпници. Те имат история и си служат с лица от световния моден свят открито и непритеснявани.

Накратко нашата полиция, от която толкова се страхуваме и на която толкова разчитаме не ми обърна никакво внимание и реши, че тези изроди не са измамници, а просто според тях били изпаднали в затруднено положение, взеха всички доказателства и материали, които бях подготвила, сложиха ги в един джоб и си измиха ръцете със СДВР-София като не си направиха трудът за НИЩО.

Започнаха едни призовки и едни глупости да отида да им обясня какво се е случило и защо се оплаквам. Отидох един път и на вратата чаках с крадци, джебчий, цигани и т.н . Обяснявах се два часа и накрая ми казаха, че нямат ксерокс в сградата и ще се наложа да си го напиша в къщи и пак да ходя при тях да им предам оплакването си. Отказах, защото нямам никакво излишно време за да се разправям с каквото и да е при условие, че разбрах веднага, че никой никога от българска страна няма да ме защити, държаха се така все едно аз съм престъпникът и ме заплашиха с арест ако откажа да им разкажа повторно всичко. Попитах ги те какво ще направят ако отида втори път да им повторя всичко, което съм научила сама за схемата им и отговорът беше: - Нищо не можем да направим ние, защото нямаме такава юрисдикция, но такъв е редът. Започнаха призовки и издирвания , при което ме прехвърлиха към седмо РПУ София и там отказах да отида и дори полицията дойде да ме разпита на място в цеха , защото бях със счупен крак. Естествено никакво движение няма по моя въпрос и никога няма да има. Полиция няма. Тя действа избирателно само ако някой има интерес. Направих собствено разследване, чатове, имейли, телефонни номера, признания , но никой не се поинтересува да ме защити и да потърси сметка на престъпниците при условие, че те все още се рекламират и набират нови кандидати за събитията си.

СПЯТ и нехаят нашите полицаи, но виждаш ли такива сложни неща "разкриват", когато пожелаят за два часа. Аз съм публична личност и няма кой да ми обърне внимание, а какво да кажем за обикновения човек. Циркът е пълен в тая държава!!! Всеки ден пускайки новините гледам минимум две лъжи и две лоши новини и после ми казват колко добре живеем за да не забравя.

Започвам да губя всякаква надежда. Знам, че на никой не му пука за нищо и за никой в тази държава. Няма самосъзнание и самочувствие българинът. Не вярвам в Европейско единство и морал, защото няма такъв. Няма такива ценности, измислени са от управляващите за контрол на масите както преди това е бил измислен комунизмът и всички злини на земята.

Всяка вечер гледам политици които ми обясняват кое било по- зло и кое по добро, но аз като дете на прехода видях и единия и другия живот и смело мога да кажа, че в основата на всичко е интересът. Към пари, към чуждото, алчност за власт, низки страсти и извратеност, догми които ни налагат и ни забраняват да мислим без страх и свободно.

Това е то Българино, но нищо......ти си спи спокоен и облъчен докато не заспиш вечен сън!", изригна в мрежата Евгения Борисова.