Димитър Рачков и Мария Игнатова трудно ще успеят да възкресят връзката си от миналото!Една любов, счупи ли се веднъж

, трудно се лепи. По всичко личи, че опитът на Мария Игнатова и Димитър Рачков да започнат начисто веднъж счупената си любов, е претърпял фиаско. [caption id="attachment_420731" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Димитър Рачков и Мария Игнатова отново отчуждени[/caption] След свалянето на "Господари на ефира" от ефир, вместо да се посветят един на друг, за да компенсират времето, в което служебните им ангажименти са им пречели да бъдат заедно, водещите отново се разделиха. Нещо повече – разделиха се на хиляди километри един от друг.

Преди повече от седмица красивата Мария замина да се припича на романтичен остров в Индийския океан. На съседния шезлонг не се бе изпънал по шорти и слънчеви очила Рачков.

Изненадващо, компания на Игнатова на Малдивите правеше не комикът, а нейната колежка Александра Раева. Не е тайна, че двете са много близки приятелки. И не за пръв път те отмарят заедно. Тъй като Игнатова няма профили в социалните мрежи, Александра сподели на своите профили кадри от острова. Първоначално не стана ясно кой я придружава. Като чак след няколко дни по-късно Раева качи селфи с Мария. Това не изглежда никак случайно. Сякаш бившата певица на Слави Трифонов искаше да стопира всички спекулации, че е на Малдивите с мъж. Но така се подсили клюката, че дружката й Мария за пореден път е във влошени отношения със своя колега от "Господарите". А само преди няколко месеца двамата колеги ваканцуваха заедно в Гърция. С двете им деца - Виктор, сина на Мария от Петко Димитров, и малкия Митко, общия наследник на Рачков и сценаристката на "Откраднат живот" Христина Апостолова. След като миналата година дадоха втори шанс на любовта си, продуцентът на предаването Джуди Халваджиян събра Мария и Рачков отново като тандем на екрана. Заради ротацията на водещите обаче Васил Василев-Зуека се настани на стола до Митко в началото на ноември. Последната професионална проява заедно на Рачков и Игнатова бе в новогодишното предаване на "Господарите". Но извън работните си изяви двойката не се е появявала публично заедно от август, когато бяха на гости на семейство Халваджиян във вилата им в Тоскана. От тогава насам Мария уважи няколко светски партита в нощния клуб на Кремена Халваджиян, но без Рачков. Като добавим и факта, че за разлика от семейната лятна почивка, на зимната Игнатова е не с гаджето си, а с приятелката си Алекс, пъзелът все повече се нарежда. А докато Мария Игнатова се припичаше на Малдивите, Димитър Рачков преследваше дивеч на лов в чужбина, пише Ретро.