Бившият съпруг на Ани Салич хлътна по младата Милена!Бившият съпруг на Ани Салич

– Бранко Салич се носел отново на крилете на любовта, доверяват негови близки. Сърбинът най-после успял да се съвземе от тежкия развод с новинарката и да продължи напред. [caption id="attachment_420819" align="alignright" width="300"]Ани Салич Екс съпругът на Ани Салич е щастлив с новата си жена[/caption] Телевизионният продуцент се залюбил с по-млада от него блондинка, която се казвала Милена и към момента работела в чужбина, но често се връщала в България. Макар Бранко да се стремял да бъде дискретен, партньорката му била против двамата да крият отношенията си.

И си позволявала публично да му се обяснява в любов пред всичките му приятели в социалните мрежи, където го засипвала с комплименти от рода на „красавец“ и „чаровник“.

Същевременно бившият мъж на Ани Салич не й отмъщавал за раздялата. И се грижел повече от добре за децата им, пише Ретро. Синът им Лазар, който е студент в първи курс, бил изцяло на неговата издръжка. А дъщеря им Хана, която е все още ученичка, ходела да нощува при него по няколко пъти седмично, за да не чувства липсата на татко си у дома. Бранко и Ани Салич се чували често по телефона. Но най-вече по делови и финансови въпроси и не си държали сметка за личните си животи. Припомняме, че през 2017 г. новинарката окончателно изгони мъжа си от семейното жилище. И съседите им станаха свидетели на грозна сценка, в която Ани лично изнасяла куфарите му с багаж към колата. Тогава журналистката, която носи фамилията на Бранко от близо 20 години, остана в просторния апартамент в кв. „Манастирски ливади”. Докато продуцентът беше прогонен от нея в другия им имот в доста по-непрестижния „Овча купел”, където да живее съвсем сам. Агонията в брака на двамата започна още преди 5 години, когато се заговори, че Бранко не е никак верен на жена си. И има многобройни афери в Би Ти Ви, където двамата работеха по това време. Дори преместването на водещата в Нова тв и хилядите й предупреждения, че ще сложи край, не успяха да стреснат продуцента. Така преди 2 години новинарката свали дори халката си. Семейният пръстен бе неизменна част от нея, а когато колегите й започнали да я разпитват, Ани деликатно отбягвала въпросите и казвала, че е за поправка. Към днешна дата обаче не криела от никого, че е разведена. А даже давала поводи за клюки, че и тя има нов човек до себе си, и то от немалко време.