Жената на Джуди Халваджиян изригна: Какви сте вие, бе? Не ви щем лицемерния морал (Подробности)

Жената на Джуди Халваджиян изригна: Какви сте вие, бе? Не ви щем лицемерния морал (Подробности)
Гласувайте за статията

Съпругата на Джуди Халваджиян разбуни мрежата!

Жената на продуцента Джуди Халваджиян изригна бясна срещу побоя над Галя Петкова. Елена Халваджиян не скри възмущението си от поредната жестокост, случваща се в България.

Боят на хомосексуалната Галя от зрял мъж в центъра на столицата шокира.

Джуди Халваджиян

Жената на Джуди Халваджиян взриви мрежата

Репортажът с гнусното събитие бе излъчен от всички медии и предизвика доста реакции. Ето как реагира на тази постъпка жената на Джуди Халваджиян в мрежата, предаваме думите й без редакторска намеса:

„21 век? Еволюция? Факин’булшитс! ДЕволюция! Нямам идея кой категоризира гейовете като „различни“! Различни от какво?! Различни от кого?!

Черни, бели, жълти, мъже, които се целуват с мъже, жени, които обичат жени, жени, които обичат мъже и обратното… Кое е различното, бе?!…

Кой кривоглед тесногръдец определя кои са „различните“ и кое е „нормалност“?

Сигурно този, който е посегнал е хетеросексуален „нормален“, който идеално се вписва във фалшивите рамки на нормалността и лицемерния морал!

Сигурно и „нормално“ поступва жената, щото така е прието.. тогава си „мъж“! Не щем ви ни нормала, ни морала, ако са такива!

Мъчно ми става за нас си, като чета коментарите под споделените статия и видеа.. толкова грозна агресия.. тоя си е наказан по природа. Да му мислят тези около него!“, изригна в мрежата жената на Джуди Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жената на Джуди Халваджиян изригна: Какви сте вие, бе? Не ви щем лицемерния морал (Подробности)”

  1. Eлена

    февр. 13. 2019

    Този „луд“ е БОГ(природа),като искаш го наречи,но има МЪЖ и ЖЕНА-ТРЕТИ ПОЛ-НЕ!Не съм силно вярваща,но така е казано в библията!

Добавете коментар