Илиана Раева на седмото небе: Прекрасно си, дете талантливо!

Илиана Раева на седмото небе: Прекрасно си, дете талантливо!
3 (60%) 1 vote

Илиана Раева възхвали до небесата Татяна Воложанина!

„БРАВО НА ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА!🇧🇬❤️🔝🔝🔝🦁
Прекрасно си, дете талантливо!👏🏻👏🏻👏🏻

Днес Таня завоюва 5-то място на турнира в Москва. Талантливото ни момиче участва за първи път в категория жени. Нейната подготовка закъсня, защото трябваше да представя България в края на миналата годината на МОИ в Аржентина. Днес Таня допусна грешки в композициите си, пропусна да направи някои от заложените си сложни елементи, но няма как за два месеца да успее да изиграе новата си програма за жени. В същото време, както винаги показа голяма класа, бързо израстване и готовност да сюрпризира “каките” в световния елит. Таня е голям боец, с много устойчива психика на състезание. Работи много и има огромен потенциал.
Днес тя беше голям герой. За съжаление травмите съпътстват често изявените спортисти. Таня си извади рамото и се наложи да намалим натоварването на тренировките. Това леко наруши подготовката, но не фатално.
Болките са неприятни и пречат на концентрацията. Но това малко голямо момиче е с изключителен характер и днес заслужава само адмирации!!
Поздравления, Танче!
Голяма гордост си ми ти! Истинско удоволствие е да се наслаждавам не само на впечатляващата ти игра, но и на изключителния ти характер всеки ден!
Обичам те!❤️“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар