Тузар: Калин Врачански джигит на пътя с ново Ауди! (виж как гази закона)

Тузар: Калин Врачански джигит на пътя с ново Ауди! (виж как гази закона)
Гласувайте за статията

Калин Врачански кара като джигит на пътя!

Калин Врачански се радва на нова придобивка в автопарка си. Актьорът е осребрил хонорара от новия сериал с негово участие „Господин Х и морето”. Който скоро ще тръгне в ефира на Нова телевизия, в бяло спортно Ауди.

Калин Врачански

Калин Врачански като джигит на пътя

За автомобила, обслужването и козметичните промени, които направил по неговия интериор, Калин се изръсил крупната сума от почти 50 хиляди лева. Въпросната кола обаче му била мечта от момче. И откакто я купил, секссимволът на българското кино не слизал от нея.

Всеизвестен факт е, че Врачански е любител на бързите скорости. Но доскоро се славеше като разумен шофьор, който си вдига адреналина само на обособените за подобно екстремно каране писти.

Зад волана на новото си спортно возило, под чийто капак се крият 240 коня мощност, Калин обаче не бил никак примерен. И системно газел закона за движението по пътищата, пише Ретро.

При ограничение от 80 км/ч в София синеокият актьор си позволявал да кара почти с двойна на тази скорост по оживен столичен булевард. Това разказват очевидци.

Макар ежедневието му да било наистина натоварено и времето да не му достигало да огрее навсякъде, бясното му каране със сигурност скоро ще го направи клиент на КАТ.

Освен това Врачански нарушавал и друга забрана. И си позволявал да наднича в телефона си, докато шофира.

Във всеки удобен момент актьорът се изкушавал да се взира в дисплея на смартфона си, което издава, че очевидно върти телефонна любов с мистериозна дама. След като скандалната му връзка с водещата Мариана Векилска приключи драматично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар