Бомба: Жената на Бербатов направи немислимото!

Бомба: Жената на Бербатов направи немислимото!
Гласувайте за статията

Жената на Бербатов – хубавата Елена е силно загрижена за здравето му!

Преминаването на Димитър Бербатов в „Берое“ се забавя заради намесата на трети фактор. Според мълвата, която обикаля из футболните ни среди, половинката на Митко – Елена Щилянова, не искала той да облича отново екипа и да се завръща по родните терени.

Бербатов

Елена на Бербатов пречила на договора му с Берое?!

Тя постоянно го разубеждавала да не предприема такъв ход, мислейки преди всичко за здравето му, пише Блиц.

Брюнетката твърдяла, че вероятността Бербо да получи по-сериозна травма в българското първенство е доста голяма. А и освен това нападателят е на години и шансът да се контузи се засилвал от възрастта.

„Слуховете нямат нищо общо с истината. А истината е, че Елена никога не се е намесвала във футболните решения на Бербатов. Тук думата е само и единствено негова”, категорични са от обкръжението на една от най-популярните двойки у нас.

За отношенията на Бербо и Елена са се говорили и изписали какви ли не неща, повечето от които откровени лъжи. Може би това е и причината двамата да избягват какъвто и да било досег с медиите като не са давали и общи семейни интервюта.

Навремето плъзна мълвата и, че Димитър Бербатов сложил рога на Елена със Златка Димитрова, а преди това и с Деси Банова. Фактът обаче е, че семейството на футболиста продължава да бъде все така сплотено и единно, както досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар