Юксел Кадриев бесен на шефа си Венелин Петков!Юксел Кадриев обявил война

на началника си Венелин Петков, след като отново разбрал, че заплатата му е орязана. Водещият на новините по Би Ти Ви вече не можел да търпи шефа си. [caption id="attachment_421257" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев не може да понася Венелин Петков заради глобите[/caption] Който непрекъснато намирал поводи да го глобява и се разлютил жестоко, когато научил, че е олекнал с 500 лева. И то точно в най-трудния за бюджета му месец.

В нюзрума на телевизията непрестанно получавали гневни обаждания и писма на зрители, които били възмутени от грешките на Юксел в ефир.

А Венелин бил безсилен да критикува колегата си, затова решавал казусите с финансови санкции. Първоначално му режел по 100-200 лева от заплатата, но след като новинарят не си вземал поука и продължавал да прави невъобразими гафове и да се явява неадекватен на работата, увеличил двойно размера на глобата. „Ще започна да гледам новините по Би Ти Ви тогава, когато Юксел Кадриев се научи да чете! Голям срам с това непрекъснато сричане!“, пише зрителката Нели Петкова.

„Той и отначало беше такъв, докато го чакахме да трупа опит, а сега, когато се прошари, все още е така. Не знам защо го пазят като писано яйце. На това място, а и в почти всички бизнеси, хора, които грешат толкова много, изхвърчат или поне падат от най-видимите места и отиват на по-заден план.

Кадриев - не, на него и на 60 като стане, все още ще му се дава шанс“, допълва негативната колекция с коментари срещу Юксел и зрителят Иван Сапунджиев. В кулоарите на телевизията се шушука, че имало логично обяснение за гафовете на телевизионера и то се кореняло в злоупотребата му с алкохол. Въпреки че преди години Юки бе хванат да шофира в нетрезво състояние, вследствие на което остана без книжка, сухият му период не продължил дълго и той отново посягал към чашката. Понякога обаче гафовете и лапсусите му били продиктувани от това, че не си четял материалите предварително, както правела колежката му Виктория Петрова. Една от най-куриозните издънки в последно време, която Юксел сътвори, се случи по време на вечерната емисия новини.

Кадриев показа на зрителите плакат от мюзикъла „Клетниците“. Водещият от Оряхово обаче обърка името на малката Козет от най-популярния роман на Виктор Юго и я прекръсти на Клозет.

Притеснен от гафа си, без да иска, Юксел повтори грешното име на героинята цели два пъти. И заради това отнесъл още една глоба в размер на 200 лева.