Аня Пенчева ще жени първо сина си, а след това Пипи!За нова сватба в семейството се

подготвя актрисата Аня Пенчева. Очаква се много скоро синът й Ангел Караньотов да каже „Да” на любимата си Ива. Състезателят по мотоциклетизъм от няколко години има връзка с красивата Ива Русинова. [caption id="attachment_421500" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Синът на Аня Пенчева ще се жени[/caption] Състезателката по дрифт доста дълго отбягваше ухажванията на спортиста, тъй като не искаше да трепери за живота му, докато се състезава по пистите, но в крайна сметка се поддаде на чара му. Двойката вече сериозно се замисля за създаване на семейство, макар че Ангел е едва на 24 години все още. Ива определя Караньотов — младши за мъжа на своя живот и постоянно демонстрира любовта си към него. „Нашето беше любов от пръв поглед. Като го видях, много ми хареса”, споделя Русинова. Красавицата от малка обича поезията и вече е посветила няколко стихотворения на любимия си, пише вестник "България днес".

Първоначално тя се дърпа от връзка с Ангел заради влечението му към моторите, но постепенно и тя се заразява от любовта му към возилата и дори се качва на машините с две колела. Наскоро Ангел й се врече във вярност като й подари пръстен, скрит в шоколадово яйце.

Русинова уточни, че той не е годежен, а просто израз на „сериозни намерения” от страна на приятеля й. Ива не сваля бижуто, като се надява скоро да получи и второ, този път с предложение за брак към него. Състезателката е приета от цялото семейство на гаджето си, като и Аня, и съпругът й одобряват избора на сина си този път. Междувременно на Аня Пенчева й се налага да си припомня как се гледа бебе, защото дъщеря й Петя, от брака й със Сашо Диков скоро ще стане майка за първи път. И нищо чудно да се сдобие и с още едно внуче покрай връзката на Ангел и Ива. Актрисата вече има известен опит като баба, тъй като доведената й дъщеря Карина стана майка преди 4 години, но тъй като момичето предпочитало само да се грижи за детето, Аня рядко имала възможност да тренира уменията си като баба. Тв водещата от БНТ напоследък обаче често гостува на брат си и напълно одобрява избора му с Ива. Именно тя намеквала на двамата, че е време да изпитат голямото щастие да имат дете. Русинова, която е няколко години по-голяма от Караньотов, е готова да стане майка. И да зарадва Аня с още едно внуче.