Деян Топалски за гей брошурите в училищата: Кой болен мозък го е решил това?

Деян Топалски за гей брошурите в училищата: Кой болен мозък го е решил това?
Гласувайте за статията

Деян Топалски изригна срещу сексуалното ограмотяване, което се прилага в училищата!

Брошури за сексуално ограмотяване на учениците предизвикаха скандал между институциите. Проблемът е, че на снимка, която е приложена за болестите, предавани по полов път, са двама млади мъже. Брошурите са издадени от здравното министерство и са разпространени от РЗИ-Ямбол. Образователното министерство обаче забранява да стигат до учениците, изтъкна bTV.

Деян Топалски

Брошурата, която вбеси Деян Топалски

Това обаче предизвика много критики от населението. ММА боецът Деян Топалски е един от тези, които не крият възмущението си.

„Сега вече имаме проблем!!! Няма да коментирам самата случка, на всеки му е ясно какво ще кажа . На мене ми е интересно чии болен мозък е решил да отпечата подобни брошури , които са създадени за възпитание на деца и предназначени за разпространение в училищата??? Няма да влизаме в полемики кое е нормално- гей, лесбийка , джендър и т.н. Всеки да е какъвто иска и кой с кой спи не би трябвало изобщо да ни вълнува, това си е личен избор. ОБАЧЕ…

Възпитавате цели поколения бе , бастуни! Разпада на нашето общество ще дойде от най малката единица – семейството. Мъж+жена=деца! Мъж+мъж няма как да е = на деца – биология. Жена+жена също. Насаждаме ли това объркване в децата още от тази крехка възраст ще разбием тази най-важна клетка на в нашето общество . След това ще загубим всичко- родова принадлежност , национална гордост и леко по леко ще се загубим като нация. Ясно е, че това е политика тръгнала от държави с 200 години история, ама ние не сме от тях. Докато западните ни „приятели“ са живели в пещери ние сме строили църкви . Достатъчно 50 години комунизъм и 30 години псевдодемокрация се опитват да ни смажат , а сега , чрез разбиване на обществото ни , отиваме към потъване…и удавяне!“ – написа Деян в социалната мрежа, без редакторска намеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Деян Топалски за гей брошурите в училищата: Кой болен мозък го е решил това?”

  1. Мануела

    февр. 28. 2019

    Страхотен коментар, не бих го казала по добре…. Защо се насажда тази джендър култура….. за да няма създаване на деца ли…. искат какво? Да намалем значително като хора, явно искат да няма деца… тоест човечеството да намалее…. Това пак идва някъде отгоре… От високо стоящи хора, силните на деня… Направо си е пропаганда, дано ние обикновените хора не го позволяваме, от нас зависи!

Добавете коментар