Невяна Владинова: Илиана Раева ме прави не само голям спортист, но и личност!

Невяна Владинова: Илиана Раева ме прави не само голям спортист, но и личност!
Гласувайте за статията

Невяна Владинова е благодарна на Илиана Раева!

„Благодаря на Дисни България, че получих шанса да бъда специален гост на едно незабравимо светско събитие в Лондон и да представлявам българските спортисти!

Невяна Владинова

Невяна Владинова със специално послание

За мен беше чест и невероятно удоволствие да бъда част от бляскавата гала премиера на един от най-дългоочакваните филми тази година на Marvel
Marvel Studios, Walt Disney “Капитан Марвел” с участието на Бри Ларсън и Джуд Лоу.

Това беше една незабравима вечер, в която се чувствах приказно! Звезди на световното кино, светлини, усмихнати и успели хора в своята професия от цял свят, много красота, стил, изисканост и разкош. В цялата тази бляскава атмосфера се чувствах на място и преливах от красиви емоции. Получих много искрени и мили думи за себе си и визията си. Все пак, на такива церемонии се отделя много специално внимание и на външния вид.

Затова бих искала да благодаря на невероятната стилистка Marina Petkova, че успя напълно да осъществи желанието и мечтата ми да бъда облечена по този начин, както и на MANIAC LTD, които фрак, риза и панталон направени специално за мен чувствах като моя втора кожа! Много исках да имам възможност да има събитие, на което да бъда с фрак и панталон и това най-накрая се случи!

Беше неописуемо усещане, наистина!

Благодаря на Zlatarna Celje Bulgaria за красивите ръчно изработени бижута от диаманти, както и на Николай Иванов за стилната прическа.

Благодаря на БФХГ и Iliana Raeva за всичко, което прави за мен и моите съотборнички! Помагат ни не само да станем големи спортисти и да носим радост на българите по цял свят, но и личности, които се чувстват пълноценни и щастливи!

Горещо препоръчвам да гледате филма!“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар