Глория се вкопчи за отиващата си младост, не спира да се тунингова!Фолкпримата Глория

буквално се е обезобразила, след като за пореден път е издула устните си. В манията си да изглежда все по-сексапилна, суетната чалгаджийка е прекалила с хиалуроновата киселина и изглежда карикатурно. [caption id="attachment_421849" align="alignright" width="226"]Глория Глория не се спира, не иска да се примири, че остарява[/caption] За процедурата звездата пръснала 2 хиляди лева в елитен столичен център за красота, където била редовна клиентка, издават запознати.

45-годишната певица е известна не само като любителка на филърите, но и като рекордьорка и в играта на скалпела - не само по лицето, но и по тялото.

Тя бе една от първите дами в родния шоубизнес, която се престраши да си махне ребро в името на тънката талия – подобно на Шер, пише "Ретро". Говори се също, че си е удължавала краката в швейцарска клиника – изключително болезнена процедура. За да постигнат желаният ефект, докторите сложили крайниците й в шини. С които са удължили костите и постепенно до цели 6 см. Самата Глория отрича за интервенцията. Певицата има и нова брадичка – от известно време тя е видимо е по-издадена напред, което прави лицето й с по-ярко изразени черти. Силикон в гърдите и устните, лифтинг, липосукции, отстраняване на увиснала кожа, премахване на стрии, целулит и т.н. Това са само част от жертвите в името на безупречната фигура, които Глория стоически търпи. В светските среди твърдят, че има още операция на носа и дори импланти в скулите. Всичките подобрения по тялото на певицата възлизали на рекордната сума от 50 хиляди лева, които през годините тя профукала, за да изглежда вечно млада.