Мария Илиева беше уникална Софи Маринова в "Капките"!След вялото си и незабележимо

появяване в началото на „Като две капки вода“ миналия понеделник в образа на Анастейша, този път Мария Илиева обра аплодисментите. Както на публиката, така и на журЕто. Които дружно се изправиха на крака с бурни овации. [caption id="attachment_421979" align="alignright" width="300"]Мария Илиева Мария Илиева перфектна в "Като две капки вода"[/caption] За съжаление този апогей в кариерата й не бе с нейна песен, а напротив. Мария Илиева трябваше да се потопи в дълбоките води на чалгата, която иначе никак не долюбва. Въплъщението, което толкова я плашеше на репетициите, се оказа не чак така трудно. Защото поп звездата изпълни парчето на Софи Маринова "Плачещо сърце" от зората на чалгата с лекота. И очевидно ромските поп фолк извивки въобще не са й чужди.

Макар и да го докарваше на маниер, на външен вид гримьорите бяха докарали Илиева да прилича повече на Галка от Каризма, коментираха зрители на шоуто.

След като изслуша оценките на журито Мария Илиева се отдаде на скеч с Рачков, в който тя беше булка седнала на стол, а той се навира под полата й за да свали жартиера. Смешката, която приличаше повече на гротеска бе вдъхновена от предстоящата сватба на Софи и Гринго през март. Но Димитър Рачков далеч не беше единствения понечил да се намърда под полата на певицата. На сцената се появи наперен статист претендиращ да бъде Гринго на Софка и също се опита да надникне под роклята на Мария, която се кикотеше през цялото време и нямаше нищо против разни мъже да се пъхат между краката й. Мария Илиева натрупа солиден брой точки от жури и колеги, публиката също обяви Мария за най-добрата Софи Маринова в историята на шоуто и така тя е победил от втората вечер. Мария Илиева дари 1000 лева за фондацията на Деси Тенекеджиева - Стоян Камбарев. Във временното класиране Мария и Тита има еднакъв брой точки 17, пише lifeonline.bg.