Илиана Раева се обясни публично в любов, но не на съпруга си!(Виж кой е щастливецът)

Илиана Раева се обясни публично в любов, но не на съпруга си!(Виж кой е щастливецът)
Гласувайте за статията

Илиана Раева го направи!

„Златното момиче” Илиана Раева се обясни публично в любов, но не на съпруга си. Председателката на българската федерация по художествена гимнастика не скри огромната си симпатия към Людмил Коцев!

Топлите й чувства са насочени този път не към Наско Сираков, а към значително по-възрастен от него мъж.

И това е големият хореограф, който днес става на 84 години. Ето какво написа в мрежата по повод празника му треньорката Илиана Раева:

„Честит рожден ден на Людмил Коцев- 84 год.!… Хореограф на поколения „златни момичета“ на България!

Илиана Раева

Илиана Раева се обясни в любов

Людмил Коцев – той ме научи да въртя пируети! Той ме запозна с вълшебствата на Луната и силата на нейната магия! Той ми откри света на мантрите!

Той отвори очите ми за палитрите на картините! Той ми разказваше приказки за музиката! Той беше част от незабравимите мигове, когато слушахме българския химн в чест на златните ни медали!

Ето го мъжът, „запалил“ сърцето на Илиана Раева

Той е част от успеха на „златни момичета“ Михаела, Рени, Хриси, Елена, Катрин, Цвети Найденова, които донесоха толкова радост и гордост на българите!

Бъди жив, здрав и благословен! Благодаря ти за всичко, Мосю! Обичам те много!“, сподели Илиана Раева в мрежата. И сме напълно сигурни, че това е единственото обяснение в любов към друг мъж, което Наско Сираков би приел с усмивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар