Иво Инджев след скандала: Трябва да бъда разстрелян, обесен или изгорен?

Иво Инджев след скандала: Трябва да бъда разстрелян, обесен или изгорен?
Гласувайте за статията

Иво Инджев си навлече гнева на много българи, след като навръх Трети март разкри, че не го смята за национален празник. Освен това политикът застана и срещу Санстефанския мирен договор!

„Опитът да бъда линчуван успя само в главите на примитивите, дошли да ме сплашват. Щеше да успее и във физическия смисъл на думата. Макар и след четвърт час, с присъствието си полицията помогна да осъществя идеята, заради която бях официално поканен от общината в Добрич – да представя книгата си и да се срещна с хората, които желаят среща с автора, а не саморазправа с него.

Иво Инджев

Иво Инджев бе линчуван от мнозина

Превъзбудените от “голямото геройство” на хулиганите драскачи в интернет обаче се радват, че съм бил унижаван и предлагат “подвигът” на глутницата от Добрич да бъде доразвит. Само не могат да се разберат точно дали трябва да бъда разстрелян, като откровено предложи един истерик (наречен “трансилванец” от местен гражданин), да бъда обесен или изгорен заедно с книгите ми (последното предложение е подписано поименно в едни добрички сайт от местна фанатичка).

Ако за хулиганската проява на организираната престъпна група полицията твърди, че не е била предупредена, какво ли казват сега полицейските началници? Ами медиите – те солидарни ли са с препоръката на проф. Дюлгерова, превърната в дела от нейните съмишленици с кожените якета и боксовете, които се опитаха да ми затворят устата с физическа сила?

…А за онези, които иначе ми съчувстват (ще го приема за искрено) по улиците и в частни разговори изобщо, но не дават воля на тази своя сепаративна солидарност в достъпните им трибуни, искам да заявя писмено: ако разкъсването ми наистина прерасне от вербален тормоз във фатална физическа разправа, да не си правят труда да скърбят със задна дата.“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар