След цирковете с любовницата, Стоян Алексиев се завръща!

След цирковете с любовницата, Стоян Алексиев се завръща!
Гласувайте за статията

След цяла година без роли, Стоян Алексиев най-после се готви за премиера. Актьорът, който бе оставен без работа от шефа на Народния театър Мариус Донкин, най-после репетира ново представление, само че не в София, а в Пазарджик.

Стоян Алексиев е бил специално поканен да се включи като гост актьор в спектакъл на Пазарджишкия театър. Офертата дошла от режисьора Гаро Ашикян, с когото Алексиев работи по последната си засега премиера в Народният театър – „Някъде в този живот”. Спектакълът бе шумно рекламиран, но малко след като е поставен на сцена, гръмна скандалът със снимките на Алексиев с неговата 40 години по-млада любовница Ивана.

Стоян Алексиев

Ивана Бобойчева все пак не успя да срине кариерата на Стоян Алексиев

После представленията му, включително най-новото, започнаха едно по едно да падат от афиша на Народния театър. Няколко месеца по-късно директорът Мариус Донкин пенсионира своя колега с уговорката, че остава да работи на хонорар. Тъй като обаче свали почти всичките му спектакли, на практика го остави без работа и без пари.

В резултат на всичко това кариерата на Стоян Алексиев затъна. В момента обаче актьорът е обнадежден, че отново ще стъпи на сцената с гордо вдигната глава.

Пиесата, в която го поканили, била много интересна, новаторска и се очаква да има голям успех. Тя е на френския драматург Жоел Помра и се казва „Съединението на двете Кореи”. Състои се от 12 отделни истории, а сценографията е такава, че зрителите буквално влизат в представлението, благодарение на начина, по който са поставени декорите. Историята, в която Алексиев играе главна роля, е за учител, обвинен в изнасилване. Той си партнира на сцената с актрисата Илияна Лазарова, позната от сериала „Връзки”.

Новите му колеги били очаровани колко добър човек и актьор е набеденият за развратник театрал. Работата с него за тях била истинско удоволствие.

Премиерата на спектакъла е на 15 март, а през май се очаква да гостува и в София, пише „Уикенд“.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар