Страшна излагация на „Капките“! Рачков възмутен: Няма такъв лайф, при Слави е по-спокойно!

Страшна излагация на „Капките“! Рачков възмутен: Няма такъв лайф, при Слави е по-спокойно!
2 (40%) 1 vote

„Като две капки вода“ завърши позорно тази вечер!

Шоуто „Като две капки вода“ приключи своя трети епизод преди минути, но това стана доста излагащо за самото предаване. Рисковете на живото излъчване се оказаха фатални този път.

Капките Рачков

Димитър Рачков и Зуека трябваше да замажат гаф в „Капките“, но не успяха

Технически проблем с бутона за избор на имитация за следващия епизод предизвика полемики. Бутонът се развали и спираше без да бъде натискан от състезателите.

На всичкото отгоре ефирното време на шоуто не стигна и то трябваше да свърши преждевременно. Водещите обявиха, че утре ще стане ясно кой какво ще изпълнява следващия понеделник.

Димитър Рачков, в типичния си хумористичен стил, имитира възмутен водещ с думите „Е, няма такъв лайф… При Слави е по-спокойно!“, видя Kliuki.bg.

Закачката на Рачков със Слави Трифонов този сезон присъства почти постоянно е репертоара му. Актьорът не спира да си прави шеги, че ще напусне Маги Халваджиян и ще отиде при конкуренцията.

В интерес на истината Слави неотдавна похвали Рачков, като го обяви за един от едва двамата много талантливи хора при Магърдич Халваджиян. Другият, разбира се, е Зуека, с когото навремето беше много близък в „Ку-ку“ и „Каналето“.

Победата в „Като две капки вода“ иначе този път дойде за Петя Буюклиева, която влезе в два образа едновременно – на Лейди Гага и на Брадли Купър. Тя ще дари сумата от 1000 лв., която спечели, за неин приятел с болен бъбрек от Велико Търново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар