Станимир от 8 месеца се крие в чужбина и не дава развод на Джулиана Гани!

Станимир от 8 месеца се крие в чужбина и не дава развод на Джулиана Гани!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани не може да се омъжи за Илиян Найденов, тъй като Станимир Ташев не й дава развод!

Джулиана Гани съди мъжа си – Станимир Ташев, защото 8 месеца не подписва бракоразводното дело и отказва да върне свободата на миската, пише HotArena.

Джулиана Гани и Станимир Ташев

Джулиана Гани не може да се отърве от Станимир

Джулка, която в момента дели дом с фитнес инструктора Илиян Найденов, не може да мине отново под венчило въпреки годежа, тъй като по документи се води омъжена за бившия си мъж.

Гани давала мило и драго само и само да се разведе със Станимир, разкриват близки до плеймейтката. Те споделят още, че Джулиана дори не предявявала претенции върху общата им кола, която тя изплащала, само искала Ташев да подпише документите и да се приключи въпросът с развода.

Днес е делото в Пловдив, но по всяка вероятност Станимир отново няма да се появи, което допълнително усложнява процедурата.

Още докато Джулиана беше в къщата на „ВИП Брадър“, настоящата й половинка – Илиян, се похвали, че със Станимир са се чули и той щял да подпише документите още докато Гани е във формата.

„Телеграф“ се свърза с адвоката на Станимир, който заяви: „Клиентът ми е в чужбина и не мога да дам повече никакви подробности“, след което тръшнал телефона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Станимир от 8 месеца се крие в чужбина и не дава развод на Джулиана Гани!”

  1. Ivan

    мар. 13. 2019

    Циганите не се ли женеха без подпис? Просто се взимат и правят деца..

Добавете коментар