Калина Паскалева: 5 години по-късно вече има промяна, психопатите заслужават тежки присъди!

Калина Паскалева: 5 години по-късно вече има промяна, психопатите заслужават тежки присъди!
Гласувайте за статията

Калина Паскалева се върна във времето със случай, който е актуален и до днес!

Журналистката Калина Паскалева през 2014 г. носеше тениска с лика на сексуален насилник и надпис да се внимава с него. Днес, 5 години по-късно, е постигната някаква промяна в закона за домашното насилие, разкри самата тя, научи Kliuki.bg.

Калина Паскалева

Калина Паскалева застана твърдо срещу този насилник

„Още преди 5 години започна моята кампания срещу насилието върху жени! Този мъж обикаляше заведенията и насилваше или правеше опити за сексуално посегателство върху млади момичета. Спомням си, че освен телевизионен репортаж, в който обясних за деянията му, разлепих плакати около всички известни нощни клубове в столицата и ги обикалях със снимка с неговото лице. Беше разследван, беше и заключен в ареста.

Припомням случая, понеже трябва да се говори за тази тема, а не защото е модерно и искам да събирам лайкове във фейсбук.

5 години по-късно ние вече имаме промяна в закона за домашното насилие и силно се надявам психопатите, които вдигат ръка срещу жени и деца, да получават тежки присъди! Просто защото го заслужават!“ – написа Калина.

Тя се има за жена с много твърд характер и затова застава така остро срещу домашното насилие. Бившата брадърка не смята, че трябва да се дава втори шанс на хората.

„Тъй като аз не прощавам, не искам и на мен да ми се прощава. Вярвам, че всеки трябва да носи отговорност за действията си и да е готов да плати цената им.

А дали това се харесва, никога не ме е вълнувало. Имам си път и няма кой да ме отклони от него.“ – казва за себе си Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар