Благой Георгиев поръча "семейното" возило за 200 бона!Бившият футболист Благой Георгиев,

който наскоро отвори свой наргиле бар, си е поръча последен модел „Мерцедес“ S –класа, чиято стойност е около 200 000 лева. [caption id="attachment_422296" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев се изръси с 200 000 лева за последен модел Мерцедес[/caption] Той само се тюхкал, че поръчковият автомобил много се бави, защото нямал търпение да седне зад волана на луксозното возило.

Колата е с всякакви екстри, сред които дори няколко програми за масаж, с които годеницата му Златка Райкова ще се глезят.

В къщата на „Вип Брадър“ стана ясно, че и двамата са фенове на релаксиращите процедури. И затова татуираният футболист много държал возилото му да притежава тази екстра, за да задоволи изцяло желанията на любимата си, пише вестник „Галерия“. Според продължителността на масажа ще се променят ароматът, звучащата музика и осветлението в салона. Благо и Златка скоро ще се радват и на новия си луксозен дом в село Иваняне, който се простира на 200 квадратни метра и е купен с част от нейния хонорар от „Като две капки вода“. Двойката е в трескава подготовка и за своята сватба, за която пази всякакви подробности в пълна тайна дори от близките си приятели, за да не изтича информация по медиите. Затова влюбените имаха намерение да се оженят в ресторант във въздуха в Дубай, но засега са се отказали от тази идея, защото през лятото в арабското емирство ще е нетърпима жега, а и ще им излезе твърде солено. Източник: hotarena.net