Галя от „София Ден и Нощ” шашна с това откровение!(Колегите й признаха истината)

Галя от „София Ден и Нощ” шашна с това откровение!(Колегите й признаха истината)
Гласувайте за статията

Галя и Теди от сериала „София Ден и Нощ” взривиха с това откровение!

Галя от хитовата поредица „София Ден и Нощ” се обърна към феновете на сериала. Само броени дни след спирането на любимата поредица героите на сериала бяха затрупани с въпроси.

София Ден и Нощ

Ще продължи ли сериалът „София Ден и Нощ“?

Хиляди зрители затрупаха актьорите от любимата поредица с въпроси защо „София Ден и Нощ” спира да се излъчва по Нова телевизия. Зрителите не спират да се интересуват ще има ли продължение на любимия сериал.

Карина Николова, която играе Теди, постна видеоклип в профила си. И обясни на всички, че не зрителите и продуцентите, а самата Нова ТВ е решила да спре „София Ден и Нощ“.

„Ние бихме продължили да снимаме сериала още дълги години. Затова ако искате той да се излъчва, пишете до Нова телевизия. Те взимат крайните решения“, сподели екранната Теди.

А красивата и миловидна Галя в лицето на актрисата Калина Кузманова изля чувствата си и любовта към зрителите с този пост:

„Тези спиращи дъха моменти….“

БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце за тези невероятни 4 години ЗАЕДНО!!! Ние станахме едно семейство и вярвам, че „София Ден и Нощ“ остави незабравима следа в живота на всички ни!!!

Благодаря Ви милиони наши фенове, които ни подкрепяхте и обичахте през това време, защото всичко това се случи именно заради и за ВАС!

Това бяха 4 години изпълнени с толкова прекрасни емоции и незабравими спомени. За мен беше чест и гордост да бъда част от този феноменален и единствен проект, който преобърна живота на всички ни!!!

Обичам ви!!!
„Не е нужно нищо повече
Стига ми това да знаем, че
Помежду ни няма граници
В тези спиращи дъха моменти…“, написа Калина Кузманова в профила си. Тя също се надява сериалът да продължи, но тепърва ще видим това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар