Десислава най-после успя! (Виж на какъв режим премина чалга звездата)

Десислава най-после успя! (Виж на какъв режим премина чалга звездата)
Гласувайте за статията

Десислава най-после успя

Поп фолк дивата Десислава накрая все пак победи. Ангелогласната изпълнителка успя да се пребори с тежката битка и драстично сваля излишните килограми.

И то като премина на строг хранителен режим. Гласовитката от Раднево се спаси чрез суровоядство. В менюто си освен необработени зеленчуци, изпълнителката включвала и ядки.

Десислава

Десислава най-после успя

Блондинката имаше проблеми с наднорменото си тегло дълги години. 40-годишната Десислава наля доста в снагата си по време на бременността и раждането. Именно заради трупнатите килограми певицата проточи майчинството си и не се появи на музикалната сцена.

За разлика от повечето си колежки, които внимавали с какво се хранят по време на бременността си, Деси призна, че си хапвала без ограничения. Оправданието й било, че след като роди ще мине на спартански режим и дори ще гладува дълго време.

Но докато колежките й Галена и Джена се върнаха два-три месеца след като родиха, а Десислава остана по-дълго време в дома си.

Певицата толкова мразела наедралата си фигура, че дори отказвала да се погледне в огледалото.Уверенията на любимия й Благой Найденов, че я обича и я харесва така не й били достатъчни. Тя се притеснявала, че 17 години по-младият от нея спортист с перфектна фигура може да я зареже, въпреки че го дари със син Борис. И веднага след като отбила бебето си, решила да се вземе в ръце.

Преди това русата фурия ту гладувала зверски, спазвала драстични диети и след като се отпускала, бързо-бързо качвала 10-15 килограма за отрицателно време.

Десислава се опитала да спортува и с любимия си, но също не й се получило. Затова се радвала като дете, че със суровоядството постигнала това, което бленувала от години.

И с днешна дата трътлестата й фигура и огромните баджаци са само кошмарен спомен от миналото. Феновете също я подкрепили в битката й с килограмите. В социалните мрежи те затрупаха с комплименти любимата си поп фолк изпълнителка. И я уверяват, че много скоро Деси ще си върне старата фигура.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар