Дарина Йотова - Дара разкри истини за себе си и живота си!Младата поп певица Дара Йотова

е взрив от емоции не само на сцената, но и в живота си извън нея. "Не спирам да танцувам! Бягам, скачам... Обожавам двигателната култура и държа да се чувствам комфортно в собствената си кожа", разказва чаровната брюнетка в интервюто си за Woman.bg. [caption id="attachment_423055" align="alignright" width="300"]Дара Дара откровено за живота си, музиката, мъжете и Папи Ханс[/caption] - Дара, от сцената на Х Фактор до успешната ти кариера днес изминаха повече от три години. Чувстваш ли се успяла? Опиши ми своята представа за успех? - Да си успешен значи да имаш една група от човечета, която ще пропътува 7-8 часа навръх Коледа, за да дойде на твое участие. Аз си имам такава. Успехът значи отговорност. Песните ми се пеят от толкова много деца. Някои се учат да пишат върху картичките, които ми подаряват, виждам го и ми е супер мило.

Като артист внимавам какъв пример им давам с музиката си, какви им ги говоря, за да не израстнат с убеждението, че е нормално да си поискаш гърди за абитуриентския бал.

Успех за мен също е да се прибера в нас във Варна и майка ми да ми позволи да приготвя вечеря, различна от пържени яйца. Още си бачкам за успеха, той предстои. За мен винаги е било цел да изляза на международна сцена, да съм по-добра, по-бърза, по-силна и мислеща. - Наскоро издаде вторият си международен проект BTW (Bye, Bye). Разкажи ни нещо любопитно от снимачния сет на клипа, където, раазбрахме, си успяла да контузиш коляното си. - Целият ден бе супер интересен за мен, тъй като трябваше да бъда актриса, а не просто Дара. Беше изморително, но на финала се прибрах със смазани крака и усмивка 100 карата. Режисьор на видеото е едно много талантлив пич, Димитрис Георгиев, който още е студент в НАТФИЗ. Целият екип бяха професионалисти на моята възраст и през цялото време имах усещането, че съм излязла да се забавлявам с приятели, а не че снимам клип. Розовите обувки, с които ме виждате, ми разказаха играта, особено в сцените с бягане през гората. Изглеждам като някой маратонец, дето всеки момент ще припадне от изтощение, и това не беше игра – точно така се чувствах. - Преди време имаше връзка с Константин Трендафилов, който преди да създаде образа на Папи Ханс бе по-популярен като писател и рекламист. Интелектуалците ли те привличат и въобще какъв е твоя тип? - Нямам тип. Избирам партньорите си по душа и интуиция. - За връзката ти с Папи Ханс се говори, че е била само пиар. Как би коментирала тези твърдения?

- Е не знаете ли, че си беше чист пиар (смее се)!

- Какво мислиш за певческите му изяви, ще се справи ли с "Капките"? Би ли го определила като крайно амбициозен човек? - Той е най-големият образ, който познавам. Постига всичко с лека ръка и вярвам, че нищо няма да му се опре. - Какви са твоите чисто женски изкушения (козметика, храна, шопинг и т.н.)?

- Храната е моята слабост. Обожавам тестени неща, но съм ги изключила от менюто си. Все пак трябва да поддържам добра форма за сцената.

- С кое типично женско качество си скарана? - С ревността. - До каква степен се изразява суетата ти? - По скалата от 1 до 10 - 4. - Има ли популярна жена, на която да се възхищаваш като личност, коя е тя, и защо? - За мен е достатъчно популярна, нарича се МАМА. Тя е човекът, който всеки ден ми показва, че всичко е възможно. Обожавам я!