Калин Врачански разкри, че има нова жена до себе си и е влюбен до уши!Калин Врачански влиза

всяка седмица в хола ни като неустоимия чаровник Деян от "Господин Х и морето". На премиерата на сериала той се появи в любимата си жена и сега в интервю за списание DIVA разкрива какво го привлича в една дама, дали иска деца и защо никога няма да мине под венчило. [caption id="attachment_423119" align="alignright" width="300"]Калин Врачански Калин Врачански се зарече, че няма да се жени[/caption] - В сериала прелъстяваш четири красиви жени, с коя твоя колежка ти беше най-лесно да снимаш интимните сцени? -Когато снимаш интимни сцени, винаги е деликатно, така че няма лесно или трудно. Е, нормално е да има притеснения, когато за първи път си с някоя актриса, защото не знаеш какво ще се получи. Но винаги подхождам с идеята, че това е работа, която трябва да се свърши. Деян грубо се възползва от жените. Когато обаче се влюбва в една от тях, се оплита в любовта и започва да потъва. Започва да преосмисля кое е важно и кое не. -А ти самият влюбен ли си в момента, имаш ли приятелка?

-Винаги съм бил влюбен и е имало жена до мен. Шегувам се, естествено. Да, имам приятелка. Влюбен съм в момента. Ще кажа само, че е страхотна. И се радвам, че не е попаднала на такъв мъж като героя ми.

-На какви качества държиш у една жена? -Преди всичко да се чувствам добре с нея и да ме кара да се усмихвам. Ако започнеш да не искаш да се прибираш вечер, значи работата не е на добре. -Сигурно откакто стана популярен, повече ти върви с нежния пол? -Имал съм моменти, в които ми е вървяло, и такива, в които не е. Може би с годините, с популярността станах по-предпазлив и внимателен. А и преди съм бил по-млад, правил съм своите грешки. -Носи ти се славата на плейбой, можеш ли да бъдеш моногамен? -О, разбира се, че мога. Когато е сам човек, нормално е да опитва. Когато съм влюбен обаче и имам всичко необходимо, защо ми е да търся друга. -Преживявал ли си много разочарования в любовта? -Естествено. И съм плакал за жена, това е нормално. Професията ми е емоционална и за да я практикувам както трябва, необходимо е да проявявам чувства. -Искаш ли вече да станеш баща? -Ако стане - стане. Когато се превърне във фиксидея, е притеснително. -Досега защо не се е случвало, когато си бил в сериозна връзка? -По-скоро сме се разминавали. Или аз не съм искал, а тя е искала, и обратното. -А бил ли си на крачка от сватба? - Не, това няма и да го направя. Двама души може да си живеят чудесно заедно, без да са женени. Може някой да ме осъди за решението, но смятам, че подписът по-скоро би развалил една чудесна връзка. Имам достатъчно примери пред себе си с приятели, които имат неуспешен брак. Може би затова не вярвам в него. На сцената съм се женил, в киното също. Взел съм си моето", споделя Калин Врачански.