Мария Игнатова остана на червено след като Рачков й би шута!Мария Игнатова остана на червено

след раздялата с Димитър Рачков. След актьора, кланът Халваджиян, който години наред бе основният й източник на трудова заетост, също я отряза напълно. Отказвайки й каквато и да е работа. [caption id="attachment_423975" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова търси Петко Димитров, Яна се ядосва[/caption] Говори се, че се наложило блондинката да чука за пари на вратата на бившия си мъж Петко Димитров. Поставен в ситуацията да избира между Мария и Рачков, продуцентът им Магърдич Халваджиян логично предпочел комика, който му носи по-добри рейтинги. А освен това му е и личен приятел. Наскоро шефът даде ясно да се разбере кой от двамата служители му е по-скъп, като се появи на сватбата на Софи Маринова в компанията на актьора. Това бе разчетено като недвусмислен сигнал, че

Мария Игнатова е аут не само от дома на бившия си възлюбен, но и от влиятелната компания Халваджиян. С която доскоро плътно се движеше и в професионалния, и в личния си живот.

Бившата водеща на „Господари на ефира” се водеше една от близките приятелки на жената на Маги – Кремена Халваджиян. Тя бе неизменно присъствие на всички купони на стилистката, често я придружаваше и при пътувания зад граница. Говори се, че именно благодарение на ходатайството на Кремена хубавата блондинка успяла да задържи работата си в „Господарита” дори по време на предишната й раздяла с Димитър Рачков. След падането на предаването от ефир обаче Маги Халваджиян категорично отказвал да търси работа за приятелката на жена си. Единственото шоу, което той в момента прави, е „Като две капки вода”. А там няма място за Игнатова. Продуцентът дал да се разбере, че тя поне засега не бива да се надява на хонорар от него, тъй като скоро не се очаква нов сезон на „Х Фактор”, където красавицата води заедно с Алекс Раева. Другото шоу, в което тя се е изявявала като водеща, е „Пееш или лъжеш”. То обаче издържа само един сезон в ефира на Нова тв, а към момента никой не говори за връщането му на екран. Отсъствието на Мария от ефира довело до рязък спад във финансовите й постъпления, твърдят запознати. Според слуховете, се е наложило красавицата да моли за помощ бившия си мъж Петко Димитров. Понеже е майка на първородния му син – Виктор, вратата на бизнесмена винаги била отворена за водещата и той никога не й отказвал пари, шушукат в светските среди.

Актуалната му половинка Яна Димитрова обаче се дразнела, че хем гледа детето на Мария като свое, хем мъжът й налива пари в портфейла на бившата съпруга. Въпреки това не смеела да се оплаче, защото не искала да разваля със скандали семейната идилия с Петко.

Само се надявала Мария час по-скоро да си намери нова работа. Или поне нов заможен мъж, за да спре да точи пари от джоба на Петко. Говори се, че освен семейство Димитрови, единствената, която е подала ръка на Игнатова след раздялата с Рачков, е приятелката й Алекс Раева.

Тя й е предложила участие в свой клип. Господарката на ефира и Димитър Рачков се разделиха окончателно в началото на годината. Говори се, че той е сложил край на връзката им, а най-вероятно за това е изневяра от нейна страна, пише вестник "Уикенд".