Калина Паскалева е нов човек от 5 години: Без алкохол, без месо и с бамбукови съдове!

Калина Паскалева е нов човек от 5 години: Без алкохол, без месо и с бамбукови съдове!
Гласувайте за статията

Калина Паскалева води здравословен начин на живот!

Журналистката Калина Паскалева, която нашумя с риалити формати преди години, вече е променила изцяло начина си на живот. Тя е загърбила изцяло нездравословното хранене и консумирането на алкохол, научи Kliuki.bg.

Калина Паскалева

Калина Паскалева води здравословен живот

„Освен че от близо 5 години не пия алкохол, не посещавам и нощни заведения, избягвам и всякакви ресторанти и кафенета, в които е твърде запушено. Промених и начина си на хранене. Старая се да ям много малко месо и риба, което не е по здравословни причини, а само защото така се чувствам по-добре. Наред със свежия ми начин на живот, в кухнята ми се появиха и цветни съдове, изработени от бамбук и царевица.

Бамбуковите продукти са екологични, леки, здрави и 100% биоразградими. Ако и вие като мен искате да помогнете на природата по един модерен начин, използвайте такива.

Весела петък вечер от мен! 😉“ – написа Калина в социалната мрежа.

Споделеното от нея е донякъде изненадващо за хората, които се интересуват от случващото се в живота й. Тя често е забелязвана в светските среди и по заведенията, но явно там се задоволява със сок или минерална вода.

Паскалева е много активна във Фейсбук. Тя нашумя в последните месеци и с публикациите си в защита на ГЕРБ, което й навлече много критики от потребители на мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Калина Паскалева е нов човек от 5 години: Без алкохол, без месо и с бамбукови съдове!”

  1. Иван

    апр. 12. 2019

    Стига с тая настъпана жаба. Цапате ефира с малоумни никому не интересуващи дрън дрън ярини ..

Добавете коментар