Антон Хекимян заживя с родителите си!Антон Хекимян вече не живее сам

в чисто новия си апартамент. Вместо обаче да съжителства с жена, вечният ерген е прибрал под своя покрив родителите си Златка и Гаро. Това  видяха фотографите на „Ретро“. [caption id="attachment_424234" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян Антон Хекимян се събра с родителите си за празниците[/caption] Журналистът за пореден път затвърждава мнението, че е грижовен син. Който жалее за близките си и родния край. Тъй като покрай наближаващите великденски празници Тони отново щял да бъде на работа. И нямало да успее да отскочи до родната Стара Загора, затова поканил майка си и татко си да му погостуват в столицата. Защото не ги бил виждал от Коледа. За да не ги затруднява да пътуват изтощителните 5 часа с влак или автобус от Града на липите, Антон отишъл да ги вземе лично с лъскавото си ауди. Скромните му родители били против идването си в София и дълго време отлагали визитата, понеже не искали да досаждат на сина си. Той обаче не им оставил право на избор, когато се появил пред входната врата.

Гаро и Златка набързо стегнали малки сакчета с дрехи и вещи от първа необходимост, като дори нямали време да се накипрят за идването в столицата. А баща му тръгнал направо по домашен анцуг.

Майка му обаче не пропуснала да пъхне в чантата няколко буркана с домашни вкуснотии, защото имала намерение да поглези Антон с вкусни гозби, докато гостува в дома му. Със сигурност щяла да направи и основно почистване на апартамента му. Да изпере и изглади завесите и да подреди секциите му. Тв водещият нямал време да свърши всичко това сам, защото напоследък се прибирал в дома си само за да спи. Освен това майка му била на мнение, че всяка къща имала нужда да бъде пипната от женска ръка. Но тъй като той се бавел с избора на снаха, тя щяла да се нагърби с почистването. Не е тайна, че Хекимян е изключително привързан към родителите си и към по-голямата си сестра, която също живее в Стара Загора.

Откакто се е разделил с последната си официална половинка Василена Гръбчева, 34-годишният журналист предпочита да прекарва летния си отпуск на морето не с приятели, а със семейството си.

Водещият на „Тази сутрин“ е дете от смесен брак между българка и арменец. А за майка си, баща си и кака си казва, че са най-голямата му опора.