Сашка Васева изби рибата с това бижу!Със златен микрофон

се хвали певицата Сашка Васева. Легендата на фолка си пусна снимки в социалната мрежа, на които пее с новата придобивка. [caption id="attachment_424504" align="aligncenter" width="300"]Сашка Васева Сашка Васева със страхотна придобивка[/caption] Тузарският аксесоар не само блещука, но е и последна дума на техниката. Той е безжичен, с вграден блутуут, високоговорител, а главата има ефект за намаляване на шума, което по ефективен начин подчертава и гласа. По случай новата си придобивка и предстоящите празници, Сашка поздрави и феновете си. Певицата се раздава изцяло, при това не само на сцената, но и у дома, пише вестник „Телеграф”.

Изпълнителката се е снимала, докато глади дрехите с ютия у дома. Най-вероятно зад камерите е 11-годишната й дъщеря Христина — Елена, която също иска да стане певица като майка си.

Васева за дълго се бе оттеглила от сцената, тъй като скандалния й имидж в миналото, започна да пречи на децата й. Изпълнителката обаче към днешна дата отново напира да става звезда и прави всичко, за да се върне под прожекторите. Сашка обаче не е първата звезда с подобна луксозна придобивка. С подобна луксозна придобивка се хвали и фолк певицата Емилия. От известно време тя се подвизава с микрофон целия обсипан с кристали „Сваровски”. И който досущ прилича на този на Васко Кеца. Не е ясно дали певицата е купила модерния музикален атрибут вдъхновена от изпълнителя и дали той е на същата стойност като неговия. Самата звезда обаче предпочита да не коментира нито цената, нито особеностите на новия си микрофон. От обкръжението й обаче коментират, че за Емилия няма проблеми да си позволи луксозния микрофон. Само с няколко участия тя може да му избие парите, а отделно съпругът й Жорж Башур се грижи нищо да не липсва на любимата му. От години с микрофон със „Сваровски” пее и Васил Найденов, който не се разделя с работния си атрибут на никое участие. За неговия микрофон се знае, че струва над 10 000 евро и е един от най-скъпите в музикалния бранш. С лукс микрофон се хвалят още и фолк певицата Глория, която дори изписа името си на него, както и Мария. Пайнерката бе една от първите, които въведоха модерните аксесоари, като се появи с такъв по време на участие, още докато беше омъжена за Димитър Андонов. В последствие атрибутът й бе откраднат и певицата се принуди да пее с по-евтини и скромни микрофони.