Мъжът на Елена Йончева в хотел с непозната брюнетка!Мъжът на червената депутатка

Елена Йончева – архитектът Пламен Тодоров, който страни от светлината на прожекторите, бе спипан с млада тайнствена брюнетка фотографите на „Ретро”. [caption id="attachment_424516" align="alignright" width="300"]Елена Йончева Какви ги върши мъжът на Елена Йончева?![/caption] Докато обвиняемата в пране на пари фаворитка на Корнелия Нинова се крие в луксозна къща в „Драгалевци“, пазена от гардове, Пламен избра компанията на друга жена. И се отправи на дълъг воаяж с нея преди дни. Архитектът, който има офис в центъра на София, явно спи до късно и ходи на работа по обед, установиха папараците ни. В ранния следобед на въпросния ден Пламен се появи с непозната дама. И двамата се качиха в тъмнозелен джип чероки, зад волана на който седна тя.

Самият Тодоров не шофира и предпочита да се движи из столицата само с таксита. Двойката спря на бензиностанция да зареди бензин и потеглиха по магистралата. Пламен и брюнетката изминаха близо 400 км за пет часа. А крайната точка на дестинацията им се оказа Шумен.

Там спътничката му спря да напазарува в хипермаркет от известна верига, а Пламен остана да чака в колата. Късно вечерта двамата паркираха пред закътания местен хотел „Римини”, нарамиха багажите и потънаха в уюта на малкия тризвезден комплекс. Докато 11 години по-младият й мъж се е отдал на пътешествия в чужда компания, водачката на евролистата на БСП Елена Йончева след работа почти не излиза от огромната тузарска къща в „Драгалевци“. Която според съседи е взела под наем и която обитава с Пламен и сина си Тео. Обвиняемата депутатка е разследвана по отношение на офшорната фирма, на която е била управител и през която са минавали пари от КТБ и прокуратурата й повдигна обвинение за пране на пари. А както ПИК разкри, много скоро след това Йончева изведнъж започна да се движи с охрана и шофьор. И спря да хвърчи из София зад волана на мощния си полувоенен джип, с който преди това се движеше неизменно и управляваше сама. Обучени професионални охранители, които според запознати са бивши кадри на НСО, вече се грижат денонощно на смени за Елена Йончева. И я пазят досущ като бос на някоя мутренска организация. Когато излиза от дома си, паркират служебната кола на БСП до самата порта на луксозния палат, правят й заслон от две страни и за секунди я вкарват на задната седалка на автомобила. Гардовете са оборудвани със слушалки и радиостанции. Дали депутатката се страхува от някого след повдигане на обвиненията за пране на пари...

Или пък лидерката й Корнелия Нинова я пази да не направи грешна крачка преди изборите. И затова й е сложила денонощни надзиратели в лицето на охранителите, не става ясно.

Факт е обаче, че Йончева, за разлика от мъжа си, не води никакъв социален живот извън партийния и е ограничена и пазена като в клетка. [caption id="attachment_424517" align="aligncenter" width="257"]Бомба: Мъжът на Елена Йончева нощува с друга в хотел! (снимки + подробности) - Снимка 2 Ето я и тайнствената брюнетка[/caption]