Жана Бергендорф спря дрогата, но качи килограми!Скандалната певица

Жана Бергендорф се завърна на музикалната сцена след близо едногодишно отсъствие с нова песен – дует с Пламен Бонев, озаглавена „Те не могат да ни докоснат“. [caption id="attachment_424906" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф напълня драстично след като отказа дрогата[/caption] За презентирането й тя се появи с огненочервен цвят на косата, с какъвто беше и когато изгря като певица в „Х фактор“. Жана обаче е качила поне 10 килограма от миналата година.

Запознати твърдят, че певицата е надебеляла заради любовна мъка по танцьора Леандер Франсиско Янес, когото всички наричат Лео.

Двамата се събираха и разделяха много пъти, но през лятото на миналата година той окончателно решил да прекрати отношенията си с нея. Танцьорът с кубински произход й забранявал да излиза по заведения, да пие и да се друса, но тя си хваща шапката и излизала, пише вестник „Галерия“. Между двамата неведнъж се е стигало и до физическа саморазправа. Лео твърдеше, че през март миналата година, при предишна тяхна раздяла, Жана го преследвала и стояла пред неговия дом по цяла нощ. Накрая започнала да го заплашва. Затова и той изискал ограничителна заповед за изпълнителката. Малко преди делото се опитали да се съберат, тъй като той мислил, че тя се е променила. В момента, в който й се обадили от „Евровизия“, тя отново станала същата като преди. „Започна да пие и да се друса. Превърна се в същия изрод, който беше преди. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да се бие. А аз съм искал да имам дете от нея. Представях си как я нося на ръце. Вярвах, че мога да я направя най-великата жена, а тя мен – най-великия мъж. Но не се случи“, сподели тогава танцьорът. Жана Бергендорф спряла да го притеснява и освен с мъжете, тя приключила и с наркотиците. Близки до нея твърдят, че тя сега е чиста и изцяло отдадена на сина си, който вече е в трети клас.