Силвия Кацарова мизерства с пенсия от 110 лева!„Чак сега, на 65 години като станах

, разбрах, че човек не бива да се доверява на никого. За съжаление, хора, на които съм държала през годините, се оказва, че са се възползвали от мен”, с болка споделя голямата Силвия Кацарова. [caption id="attachment_425432" align="alignright" width="300"]Силвия Кацарова Силвия Кацарова разказа патилата си[/caption] От 26 април тази година певицата е пенсионерка, но бившият й счетоводител не е внесъл в НОИ всичко необходимо и сега й се налага сама да се оправя с цялата бумащина. Певицата взима инвалидна пенсия и по болест, но когато опитала да се пенсионира официално, разбрала с изумление, че счетоводителят й не си е свършил работата, пише вестник „България днес”.

„Да, от години взимам пенсия в размер на 110 лв за 65% инвалидност, заради операциите на ставите, които имах. Иначе съм се подготвила с документите за пенсия, когато навърших 60 години, но се оказа, че счетоводителят ми не е внесъл в НОИ всичко необходимо.

Страшна немарливост цари навсякъде. Много съм разочарована”, споделя още Силвия Кацарова, която в най-кратки срокове ще се погрижи сама за себе си. „От 15 години съм с 65% инвалидност. Тези дни дори си взех инвалидния талон за паркиране”, обясни изпълнителката. В момента дясната й става, която е оперирана два пъти е наред, но певицата се стяга психически и за смяна на лявата. Засега обаче стиска зъби въпреки болките и е твърдо решена да се обърне към хирурзите, когато стане нетърпимо. В момента Силвия се поддържа с биорезонансен уред, който постоянно е с нея. „Той отговаря на честотата на проблема в тялото ти и вибрира с нея. Когато си „пуснеш” в тялото същата вибрация, но по-висока, тя унищожава болката. Така на няколко пъти съм лекувала спазматични болки в тялото си”, споделя изпълнителката на „Топъл дъжд”. Силвия разбрала за уреда от приятел, при когото била на гости. „Когато ми стана лошо той включи уреда и се почувствах много по-добре. По-късно си направих изследвания и си купих и за мен същото пособие. Сега се чувствам добре”, радва се Кацарова, която си направи и операция на носа. „Имах проблем с носните прегради. Но вече дишам добре и изглеждам по-добре”, смята певицата.