Рачков не спира да прави сечено на Мария Игнатова!Димитър Рачков му е отпуснал каиша

, откакто отново се вля в редиците на ергените, пише „Ретро“. Активният нощен живот пак се е превърнал във всекидневие за комика. Който обикаля като цветарка от бар на бар. [caption id="attachment_425639" align="alignright" width="300"]Рачков Рачков не спира да демонстрира близостта си с Халваджиян[/caption] Актьорът бе уловен да бушува в клуба на своите шефове Кремена и Магърдич Халваджиян, който се намира на пъпа на София.

В малките часове на нощта Митко се забавляваше с част от екипа на фирмата на Халваджиян под мощните тътени на музиката.

Подхранвайки настроението си с бутилка изискано френско шампанско. Чиято стартова цена започва от 300 лева по заведенията. Впечатление прави обаче, че Рачков е сменил стилистиката на нощните барове, в които разпуска. Тъй като доскоро той бе редовен клиент на чалга дискотеката на фолпевеца Константин в Студентския град.

Откакто двамата с Мария Игнатова се разделили окончателно, Рачков й правел сечено. Като непрекъснато ходел за по питие в бара на общите им шефове. И гледал нонстоп да споделя компанията им, за да може да я отдалечи от тях и да доубие тв кариерата й.

Докато животът на комика процъфтявал и купоните му се нижели един след друг, блондинката почти не излизала от дома си. Изживявайки тежко поредната им разлъка и последствията от нея. Не е тайна, че покрай дългогодишната си любов с актьора Игнатова натрупа доста финансови активи. Тъй като заедно ги канеха за водещи на частни партита, сватби и кръщенета, както и за рекламни лица на какво ли не.

Сега интересът към Мария бил нулев и тя се издържала с помощта на семейния бизнес на майка си и брат си.

За момента бившата на Рачков била отритната от колектива на клана Халваджиян, понеже подходяща работа за нея нямало. Съдбата на „Господари на ефира“, където Игнатова се изявяваше като водеща, все още е неизвестна. А следващ сезон на „Х Фактор“ продуцентът Маги не планирал, защото другата водеща – Александра Раева, очаква първото си дете.

Именно тя била голямата опора на Мария и й давала възможност да си излее душата, като й поверила задачата да напише текста на последната й песен.