Ето го домът на Коко Каменаров и Радина Червенова!Любовното гнездо на Коко Каменаров и

Радина Червенова е като слязло от корицата на интериорно списание. Жилището на тв семейството впечатлява не само с квадратурата си, а и с дизайнерските мебели и добрия вкус на собствениците. [caption id="attachment_425735" align="alignright" width="300"]Радина Червенова Домът на Радина Червенова и Коко Каменаров пълен с антики[/caption] Домът на бившия шеф на БНТ и журналистката е решен в тъмните кафеникави тонове. А обзавеждането му е вдъхновено от популярния сред звездите винтидж стил.

Запознати издават, че някои от старинните им мебели били събирани от цял свят. И минавали за антики с особено висока ценова стойност.

Освен че стените в жилището на Каменаров и Червенова изобилстват от етажерки с книги, по тях почти няма свободно място, на което да се закове пирон, заради множеството картини, маски и снимки. Централно място в хола на телевизионерите заемат техни портрети, както и такива на някои от децата им, които са разположени точно срещу внушителната по размери икона на Света Богородица. Впечатление прави, че християнските символи са често срещани в дома на Коко и Радина. Като присъстват под формата на изображения на светци, статуетки на ангели и свещници с кръстчета. Огромен кръст двамата са поставили и върху камината си, край която обичали да релаксират през студените месеци. През пролетта и лятото почивните дни и вечери прекарвали предимно на терасата си, която също се отличава със стилни градински мебели, пише Ретро.

Тази година Каменаров и Червенова ще имат много повече време да се любуват на домашния уют, тъй като от две седмици бившият директор на БНТ е вече безработен. Каменаров подаде доброволно оставка и освободи поста, след като получи присъда за шофиране в нетрезво състояние.

Съпругата му обаче все още е част от редиците на телевизията майка, а Коко сподели, че решението дали и тя да напусне колектива е лично нейно. От миналото лято Радина просто присъства в списъка водещи на новинарския блок на БНТ. Но в действителност не се е появявала на екран от почти една година. Отсъствието й се дължи на здравословен проблем, с който неотдавна Червенова намекна, че почти се е справила. Вижте баровския дом на Радина Червенова и Коко Каменаров! (СНИМКИ) - Снимка 2 Вижте баровския дом на Радина Червенова и Коко Каменаров! (СНИМКИ) - Снимка 3 Вижте баровския дом на Радина Червенова и Коко Каменаров! (СНИМКИ) - Снимка 4