Алекс Раева се оказа доста опитна в любовните връзки!След няколко тежки дългогодишни връзки

, бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” и водеща на „Х Фактор” Алекс Раева най-накрая срещна подходящия за нея мъж. Тези дни певицата най-накрая призна за бременността си, позирайки с наедряло коремче. [caption id="attachment_426731" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева развела трима мъже[/caption] На кадъра се вижда как Алекс се е излегнала, докато художничка рисува върху корема й русокото и синеоко момиченце, от което стана ясен и пола на бебето. Слухове, че Раева е бременна, се появиха още в началото на пролетта, но певицата упорито пази в тайна бащата на бебето. За него е известно само, че се познават от ученическите си години и споделят общи страсти към изкуството, пътешествията и гмуркането.

Огромната тайнственост, в която е обвита половинката на Раева, според запознати, никак не е случаен. По ирония на съдбата, дипломираната художничка все налитала на обвързани мъже.

Бащата на нероденото й момиченце също имал семейство, когато двамата се залюбили. Заради Алекс бизнесменът приключил дългогодишния си брак и се пренесъл в дома на певицата. Светски хроникьори припомнят, че това съвсем не е първата подобна връзка на Раева, когато зеленооката красавица е разтурила семейството на обвързан мъж. Преди да разведе половинката си, Алекс имаше бурна и трудна любов с женения зехтинов бос Камен Атов. Малко след раздялата им Раева се изповяда публично, че Камен я е тормозел и дори пребивал. Заради тежкия живот с него, хубавицата за кратко време свали цели 17 килограма. И твърдеше, че рецептата за изнемощелия й вид е тормоз, низ от предателства, включващи дори физическо насилие. „Уви, сега си давам сметка, че се е опитвал да ме смачка, да ме пречупи, да ме унижи – шест месеца си изплаках очите”, призна певицата. От откровенията й стана ясно, че Атов й е изневерявал открито. За първи път във връзката си с него тя изпитала какво е ревност.

Покрай драмата си с Камен, Алекс разкри и за трудната си връзка със Слави Трифонов. В началото тя завъртяла сексуална афера с Дългия. Още докато той бил официална двойка с психоложката Маги Ангелова, на която се обясни в любов и плака в телевизионния ефир.

„В началото аз бях втората, имаше и друга жена. Когато станах първата, реших, че не искам да го легитимирам. Сложно беше. Още на втората година от интимните ни отношения стана ясно, че няма да ни бъде. Той настояваше, държеше на мен, аз вземах от него каквото можех. Като последен шанс да ме задържи, ми предложи годеж. В църква в чужбина. Не можах да откажа, всичко беше изпипано до последната подробност, но за мен беше празен ритуал”, споделяла е Алекс.

Двамата със Слави си дали обет пред Бога в църкавата на Ромео и Жулиета във Верона. Дори и това не успяло да закрепи връзката им. В разгара на връзката си със Слави тя вероятно е поискала да се омъжи за него.

А той дълго-дълго я е баламосвал, докато накрая решила да се откаже и от интимните, и от професионалните си връзки с него. И тогава именно напуснала „Шоуто на Слави”. „Имам фобия от стари ергени, които са закостенели и нищо няма да ги накара да се променят”, заяви тогава Раева. Тя никога не представила Слави на родителите си, нито той нея - на неговите. На Алекс толкова й било писнало от цялото криене, че когато за първи път хванала открито мъж на улицата за ръката - Камен Атов, се разплакала от вълнение. „Дадох си сметка колко много неща съм нямала до момента”, носталгично разказваше Раева. Двете й отчайващи връзки с мъже толкова я отвратили от силния пол, че тя обяви публично, че предпочита да зачене дете ин витро.

„Почти на 30 съм, готова да родя дете и след като и Камен не се оказа достоен да му бъде баща, може би ще прибягна до епруветка. Светът толкова се е извратил, че може би е по-добре една жена като мен да постъпи така, отколкото да остане с един женкар и грубиян заради детето”, разсъждаваше след провалените си любови Алекс.

Да излезе от дълбоката депресия и изолация от приятелите си, и да започне живота си отначало, й помогнала връзката й с клубния диджй Дончо. Уви, и той като Камен Атов бил женен и с дете. Връзката им роди няколко общи музикални проекта. Дончо зарязал семейството си и точно, когато Алекс се кълнеше, че той е човекът за нея, двамата се разделиха. Според мълвата – слухове за изневери на купонджията Дончо пропукали връзката им. Затова сега Раева искала да запази далече от светлините на прожекторите мъжа до себе си. Двамата с таткото на нейното бебе се появиха на изложба на гримьорката на „Като две капки вода” Стилияна Узунова в галерия „Нирвана”. На нея за първи път певицата показа кой е мъжът, от когото чака бебе.

Алекс Раева е имала и още една интимна връзка, за която малцина подозират. Малко след като се разделила със Слави Трифонов, певицата се впуснала в авантюра с Христо Сираков.

По онова време – през 2008 г., плейбоя с прякор Ицо Стоте манекенки, бе особено актуален и редовно сменяше гостуващите нимфетки в постелята си. Въпреки че официално имал връзка с Ирен Онтева, Сираков за няколко месеца се забавлявал с Алекс Раева, кълнат се в светските среди. Двамата бяха засечени от репортери да пътуват заедно на любовен шопинг уикенд до Милано. Говори се, че доста по-възрастния любител на крехка женска плът е купил и кола на амбициозната дама, пише вестник "Уикенд".