Сватбата на Дженифър Лоурънс предстои тази година. Актрисата, която мнозина харесват и в списъците на най-красивите жени на света ще мине под венчилото съвсем скоро.

И както е популярна сред близките си, тя е непретенциозна, земна и много естествена, медиите я обожават заради искрящата й усмивка. От няколко месеца насам феновете й знаят за годежа й с галериста Кук Марони. [caption id="attachment_427463" align="alignright" width="200"]Сватбата на Дженифър Лоурънс

[/caption] Сватбата на Дженифър Лоурънс - Снимка 2 Двамата са заедно от скоро, но близките им твърдят, че перфектно си пасват и са родени един за друг. И двамата планират сватба и деца скоро. Но доколкото са познати на общественото внимание, церемонията им ще бъде далеч от пищното и екстравагантното. По-скоро биха избрали малка и традиционна сватба, за да споделят този празник с роднините си. Както се цитира и от изданието Една.бг.  двойката е известна с това, че стои далеч от медиите и шума , не парадира с присъствието си. И двамата са млади и успешни, но също скромни и естествени, затова си подхождат. Едно е сигурно, предполага се че едни от основните гости ще бъдат приятелките на актрисата - Ема Стоун и Ейми Шумър. А ние от изданието Клюки.бг им желаем много любов, защото независимо дали един сватбен ден е перфектен или не, само любовта е способна да направи живота приказка.